Aston Martin V8 Vantage

Aston Martin V8 Vantage

Model
V8 Vantage
Type
Roadster , handbak / manual
Fabriekskleur
Onyx Black
Transmissie
Handgeschakeld
KM Stand
62.500 km
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Garantie
6 Maanden
Prijs
€ 64.500.00 Marge

Aston Martin V8 Vantage Roadster.

Black magic in de puurste zin van het woord! Deze schitterende, door ons onderhouden Aston Martin V8 Vantage Roadster met handgeschakelde transmissie, is volledig uitgedost in het zwart. En daarmee het toppunt van discretie. Zou u denken. Want niets is minder waar. De mysterie druipt haast letterlijk van de stijlvolle koets af, waardoor de tweezitter begerenswaardiger wordt dan ooit. De prachtige, tijdloze belijning van de carrosserie komt er bovendien helemaal mee tot zijn recht. Ingetogen en toch zo markant!

Exterieur

Vanzelfsprekend heeft het magische, zwarte maatkostuum ook een naam: Onyx Black. Een prachtige, glansrijke lak die altijd indruk maakt, maar nooit de verkeerde. Aangevuld door donkergetinte 19 inch lichtmetalen 7-spaaks velgen, is de mysterie rondom de AM helemaal compleet. Des te groter is het contrast met de gele remklauwen: zij lichten op flagrante wijze een tipje van de sluier op wat betreft de ongekende potentie van de V8. De glimmende Bright Finish Grille legt op haar beurt het accent op de elegante inborst, zoals het een échte gentleman betaamt.

Interieur

Binnenin wordt de Roadster opgesierd door Obsidian Black lederen bekleding op onder andere de stoelen, het dashboard, de midden-/tunnelconsole, het stuurwiel en de deurpanelen. Zelfs de stiksels en de tapijten zijn nog uitgerust in het zwart, en dragen respectievelijk de namen Raven Black en Obsidian Black. Aan harmonie geen gebrek aan boord van de Brit!

Uitrusting

En wat te denken van de geweldige reeks aan luxevoorzieningen, geheel in lijn met de charismatische uitstraling van deze elegante stijlicoon? De fraaie spaakvelgen en speciale grille noemden we al. Daarnaast is de Roadster uitgerust met een navigatiesysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, xenonverlichting, parkeersensoren achter en zelfs een paraplu met houder. Al hopen we stiekem dat u die laatste zo min mogelijk nodig heeft…

Motor & aandrijving

Zo ‘donker’ als de auto is, zo kleurrijk zijn de prestaties van deze briljante Aston Martin. Wanneer het elektrisch bedienbare (zwarte, hoe kan het ook anders) dak zich volledig automatisch achter u opvouwt, bereikt het verlangen naar mooi weer een hoogtepunt. En niet alleen om maximaal te kunnen genieten van de zon op uw gezicht en de wind door uw haren. Want met de kap open, klinkt het brullende symfonieorkest, voortkomend uit het vooronder, namelijk nog nét even intenser. Inderdaad: niets gaat boven de sound van een 4,3 liter 8-cilinder met 32 kleppen en 380 pk!
Dankzij de imponerende V8-krachtbron, worden in no time snelheden bereikt waar menigeen alleen maar van kan dromen. Het is echter vooral de manier waaróp die de meeste indruk maakt. Zo soepel, zo ‘smooth’ en toch zo puur. Dat laatste heeft de AM mede te danken aan de handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen. Deze bewijst nog maar eens waarom Secret Agent 007 het legendarische merk uit het Verenigd Koninkrijk boven dat van alle andere merken verkiest; de V8 Vantage Roadster houdt ervan met veel overtuiging van het ene verzet naar het andere geloodst te worden. Tussengas is welkom, evenals een flinke dosis durf én charisma…
Bent u er klaar voor om úw charmes in de strijd te gooien? Wij verzekeren u: na een eerste ‘real life’ kennismaking met deze mysterieuze topsporter, bent u ‘shaken… And stirred’.

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo


Airco met elektronische regeling
Lederen interieur
Lichtmetalen velgen 19
open dak
Parkeersensor achter
Xenon verlichting