Ferrari 612

Ferrari 612

Model
612
Type
Scaglietti F1
Fabriekskleur
Blu Tour De France
Transmissie
Automaat
KM Stand
36.202 km
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Garantie
6 Maanden
Prijs
€ 99.500.00 Marge

Artistiek en van alle tijden. Deze fabuleuze, nieuw in Italië geleverde Ferrari 612 Scaglietti vormt het kristalheldere bewijs dat pure schoonheid nooit verveelt. De oogverblindende Blu Tour de France lak van deze briljante vierzitter heeft nog niets van zijn glans verloren. De elegante lijnen van de tijdloze Gran Turismo schitteren nog net zo hard als in 2007.

Indertijd dat de 612 Scaglietti in 2004 op de Detroit Motorshow voor het eerst aan het publiek werd voorgesteld, waren de ruime afmetingen één van de eerste dingen die opvielen aan de auto. Niet alleen komen deze ten goede van de interieurruimte van de Ferrari 2+2; hiermede werd ook voldoende plek gecreëerd voor de prestigieuze 12-cilinderkrachtbron. Onder de chique motorkap gaat namelijk een krachtige 5,7 liter V12 verborgen; goed voor 540 trappelende paarden.

Desondanks wist Ferrari het totale gewicht van de Scaglietti – wiens naam een referentie is naar de befaamde carrosseriebouwer uit Modena – dankzij een aluminium body binnen de perken te houden. De 612 betreft de tweede Ferrari uit de geschiedenis van het merk, die in zijn geheel uit dit lichte materiaal is opgetrokken.

Vanzelfsprekend komt dit ten goede van het weggedrag en de prestaties. De vierpersoons berlinetta laat zich met hetzelfde gemak en evenveel precisie de bocht om sturen als een zuivere sportwagen, maar is daarnaast minstens zo geschikt als lange afstands cruiser. De zilveren remklauwen van dit exemplaar, accentueren bovendien de indrukwekkende remvertraging. Het maakt de Scaglietti tot een ideale mix van sportiviteit en verfijndheid.

Diezelfde mix treft u in het eigentijdse interieur van dit exemplaar. Het smaakvolle Cuoio leder op onder andere de stoelen, het dashboard en zelfs de dakhemel, is fraai afgewerkt met en steekt prachtig af bij de aluminium en zwarte componenten in het Ferrari-binnenste.

De hendel van de F1-versnellingsbak toont zich bescheiden, maar is tot geweldige dingen in staat. Vooral wanneer de impressieve 12 cilinders tot het uiterste wordt gedreven. De Bose audio-installatie staat garant voor een waarachtige geluidssensatie, terwijl het Becker Infotainmentsysteem – bestaande uit radio, navigatie en telefoon – u van al het gewenste comfort voorziet.

Bewonder deze wonderschone Italiaan zelf. We kijken uit naar uw komst!

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo.

Aluminium sportpedalen
Becker radio/navigatie systeem
Climate control
elektrisch verstelbare voorstoel(en)
lederen bekleding
Lederen dashboard
Lederen deurpanelen
Lederen hemelbekleding
Logo in de hoofdsteunen
Metaalkleur
Parkeersensoren achter
Xenon verlichting