Ferrari F430

Ferrari F430

Model
F430
Type
F1 Coupe
Fabriekskleur
Rosso Corsa
Transmissie
Automaat
KM Stand
40.503 km
Bouwjaar
2005
Brandstof
Benzine
Garantie
6 Maanden
Prijs
€ 94.000.00 Marge

Ferrari F430.

Een heerlijk vurige Ferrari F430, origineel afkomstig van iemand met een uitgesproken voorkeur voor traditionele Ferrari-tinten en Italiaans vakmanschap. Anders dan menig ander hardcore sportwagen, is de strikte tweezitter namelijk met veel gevoel voor stijl en oog voor detail aangekleed. Kortom, een snelheidswonder om van te smullen. Ook wanneer hij in totale rust verkeert.

Exterieur

De Rosso Corsa lak geeft desalniettemin de indruk altijd in beweging te zijn. En dat siert deze F430; letterlijk en figuurlijk. De passie voor performance lijkt zowaar van het snaarstrakke koetswerk af te druipen. Er zit zóveel vuur in dat je bijna bang bent je handen te branden aan de carrosserie. De transparante motorkap is uitgegroeid tot een heus handelsmerk voor Ferrari’s waarvan de krachtbron achter de stoelen is gepositioneerd. Het glas biedt zicht op een kleppendeksel dat volledig opgaat in de rest van het exterieur. De rode gloed lijkt niet te stoppen; zelfs de remklauwen zijn ermee uitgevoerd. Durf nu nog maar eens in te stappen!

Interieur

Wie moed toont wordt meteen beloond: de Cuoio lederen bekleding lijkt al met net zoveel enthousiasme te zijn aangebracht als de Rosso Corsa lak. Het chique bruine leder heeft zich door het hele Ferrari-binnenste een weg gebaand. En dat vinden we helemaal niet erg. Stoelen, portieren, dashboard, stuurwiel, dakhemel, dorpels, achterschot; overal waar u kijkt ademt het Cuoio kwaliteit. Van het rood is geen spoor meer te bekennen aan boord van de F430. In plaats daarvan weet de kleur geel moeiteloos de aandacht voor zich op te eisen, door een prominente plaats in het Ferrari-interieur in te nemen in de vorm van een Giallo rev-counter met daarop het getal 10 (x 1.000 rpm). Wellicht een voorbode op…?

Techniek & performance

Jazeker. De originele merkkleur van Ferrari verwijst naar de magie van 490 trappelende pk’s uit het achteronder. Pure power die met veel opwinding tot leven komt na een druk op de startknop. De 4,3 liter motor heeft een typische V8-brul. Maar de F430 laat zich pas écht van zijn temperamentvolste kant zien bij vol gas: het imponerende gebulder gaat dan geleidelijk over in een meeslepende jank. Dít is Ferrari-beleving zoals het zou moeten zijn!
De sound van de 8-cilinder staat in het verlengde van de performance: 0-100 km/h is na 4 seconden al een feit. De F430 dendert door tot een topsnelheid van 315 km/h is bereikt. Met zulke prestaties is een bloedstollende uitstraling volledig op zijn plaats… Vind u ook niet?

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo

Deze auto leasen of financieren?

In samenwerking met AFIC, specialist in financieringen en verzekeringen, kunnen wij voor u een passende financiering realiseren. Met een financial lease kost het u geen liquiditeit en profiteert u van vele (fiscale) voordelen.

Zakelijk
Particulier
Aanschafprijs
BTW
Leasebedrag
Slottermijn
Opnieuw berekenen

Dit is een BTW auto. Bij aankoop betaald u zelf de BTW en kunt u de aanschafprijs exclusief BTW financieren.

Becker radio/navigatie systeem
Giallo toerenteller
Lederen dashboard
Lederen deurpanelen
Lederen hemelbekleding
Lederen middenconsole
Logo in de hoofdsteunen
Navigatie
Radio/CD speler
Rosso Remklauwen
Scuderia emblemem