Porsche 911

Porsche 911

Model
911
Type
996 Turbo
Kleur
Zilver
Transmissie
Handgeschakeld
KM Stand
142.483 km
Bouwjaar
2000
Brandstof
Benzine
Garantie
6 Maanden
Prijs
€ 52.500.00 Marge

Van alle uitvoeringen die Porsche met haar mythische 911 aanbiedt, is er wat ons betreft slechts één die onlosmakelijk verbonden is met het Duitse succesnummer: de Turbo.
De typebenaming dekt immers de volledige lading, zowel qua techniek als performance. En daarom zijn we extra verheugd dat we in geval van deze prachtige 996 uit 2000, de cijfer-/lettercombinatie 911 en Turbo in één adem kunnen noemen.

Achtergrond & conditie

Dit schitterende exemplaar is afkomstig van een zeer gewaardeerde Wim Prins klant; een liefhebber pur sang die al sinds geruime tijd bij ons over de showroomvloer komt.
De auto is perfect onderhouden en verkeert in verbluffend goede staat. Aan alles is te zien dat hier met evenveel plezier als respect voor het materiaal mee gereden is. En natuurlijk helpt het ook mee dat de bouwkwaliteit van de Porsche werkelijk fenomenaal is. Daar valt helemaal niets op af te dingen!

Exterieur & rijgedrag

Het zilveren exterieur van de 911 is ingetogen en sportief tegelijk. Het is een kleur waar u te allen tijde mee kunt komen voorrijden en bovendien nooit verveelt. Daarmee is het een fraaie weerspiegeling voor de rijbeleving; rijden in deze Turbo heeft een verslavende werking op al uw zintuigen. De ongekende kracht en grenzeloze grip laten onuitwisbare sporen na. In uw geheugen én op het asfalt. Ondertussen zult u nooit ofte nimmer vermoeid raken achter het stuur van de Porsche. Daar is de sportcoupé simpelweg te comfortabel voor.

Interieur & uitrusting

Uiteraard heeft dit alles te maken met de afstelling van het onderstel, maar ook het interieur heeft een groot aandeel in het vergevingsgezinde karakter van deze topsporter. Het donkerblauwe lederen interieur vouwt zich als ’t ware om uw lichaam heen. De optionele sportstoelen zitten werkelijk als gegoten.

Daarnaast beschikt deze ‘opper Elfer’ over allerlei andere luxe extra’s als een schuifdak, Alcantara hemelbekleding en een sportuitlaat die met zijn heerlijke sound de typerende signatuur van de 911-boxermotor uiterst fraai accentueert. Meer weten/zien? U bent van harte welkom!

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo


Deze auto leasen of financieren?

In samenwerking met AFIC, specialist in financieringen en verzekeringen, kunnen wij voor u een passende financiering realiseren. Met een financial lease kost het u geen liquiditeit en profiteert u van vele (fiscale) voordelen.

Zakelijk
Particulier
Aanschafprijs
BTW
Leasebedrag
Slottermijn
Opnieuw berekenen

Dit is een BTW auto. Bij aankoop betaald u zelf de BTW en kunt u de aanschafprijs exclusief BTW financieren.

Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alcantara hemel
elektrisch verstelbare voorstoel(en)
lederen bekleding
Lederen dashboard
Lederen deurpanelen
Navigatiesysteem
Radio/CD speler
schuifdak
Sportstoelen