Aston Martin V8 Vantage

Aston Martin V8 Vantage

Model
V8 Vantage
Type
Sportshift | Origineel NL | Dealer onderhouden
Factory Color
tungstensilver
Transmission
automaat
Mileage
112.915 km
Year
2008
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden
Price
€ 37.500.00 }ex. BPM

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Aston Martin V8 Vantage

Een échte smaakmaker onder de Aston Martin V8 Vantage modellen, deze werkelijk subliem samengestelde coupé uit 2008… Origineel Nederlands geleverd en al 11 jaar lang trouw aan dealeronderhoud!
Behalve dat de Prinselijk aangeklede AM V8 bijzonder luxueus is uitgerust, lijkt dit exemplaar rechtstreeks een Italiaans modehuis te zijn uitgerold. Zó lekker ligt hij op het netvlies. Die Britten hebben kennelijk naast sportauto’s, ook verstand van fashion…

In- & exterieur

Heel veel lef is er niet voor nodig om een chique topsporter in een grijs kostuum te hijsen. Maar voeg daaraan toe een Bright Finish grille en gepolijste DB9-wielen met daarachter grijze remklauwen, en je ziet meteen dat deze V8 Vantage anders is dan anders.
De compacte Aston staat bekend om zijn tijdloze, krachtige, gedrongen en bovenal bloedmooie design. Vuilniszakken grijs had wat dat betreft de 2-zitter ook nog goed kunnen staan. Echter, open het portier en je wordt opnieuw blij verrast. Het interieur kleurt namelijk Iron Ore Red: super smaakvol donkerrood leder. Als een heuse fashionkoning is aan alle details gedacht; van een Gun Metal trim tot aan Moon Shadow hemelbekleding en Beige stiksels die prachtig bij het rode leder contrasteren. Toppunt zijn de Phantom Grey tapijten: een “perfect match” met de Tungsten Silver carrosseriekleur! Yes, dit noemen we nou “dress to impress.”

Uitrusting

Het opvallendste aan de vele vinkjes op de optielijst vinden we nog de memoryfunctie van de elektrisch verstelbare stoelen. Waarom zou je zoiets moois aan een ander afstaan? Afijn, of je het nu gebruikt of niet, de mogelijkheid is er. Net als dat een Range Rover voor het oog onbegaanbare paden kan betreden. Leuk, maar in de praktijk denkt menig eigenaar toch: “never gonna happen.”
Omdat ook Aston Martin weet dat de gemiddelde Vantage-bestuurder (voor zover die bestaat) er bij voorkeur warmpjes bij zit, wordt de werkplek plus de positie ernaast op verzoek verwarmd. Tevens inbegrepen zijn een navigatiesysteem met Bluetooth, automatisch dimmende binnenspiegel en cruise control. Tip: gebruik de navi alleen wanneer u onder tijdsdruk staat. Want rijden in deze auto zonder gekozen bestemming en planning is pas écht leuk!

Techniek

Het unieke rijplezier in de compacte Brit laat zich tamelijk eenvoudig uitleggen: non-turbo 4.3 V8-techniek, 32 kleppen en 380 pk vermogen op de achterwielen! De Sportshift transmissie telt 6 verzetten en doet zijn naam eer aan. De Aston Martin voelt niet alleen snel, hij ís ook echt snel. En het geluid? Dat is sneller dan ooit! De klanken van een AM V8 Vantage zijn origineel, vol en krachtig. Is dat niet precies hoe we dit exemplaar eerder omschreven…?

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo

Alarm system
Alcantara headlining
Aluminum sportpedals
Audio-controls on steeringwheel
automatischdimmendebinnenspiegel
Bluetooth
brightfinishgrille
Electrically foldable mirrors
Cruise control
elektrischverstelbarestoelenmetgeheugen
leddagrijverlichting
Leather dashboard
Leather door panels
ledereninterieur
lederenmiddenconsole
LED rear lights
Alloy wheels 19
navigatie
Rear parking sensor
Heated front seats
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover