Ferrari 458

Ferrari 458

Model
458
Type
Spider | Carbon stoelen | Carbon stuurwiel | Scuderia embl..
Factory Color
rossocorsa
Transmission
automaat
Mileage
26.210 km
Year
2013
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden
Price
€ 214.500.00 }incl. BPM

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Ferrari 458 Spider.

Het rode Ferrari bloed kroop duidelijk waar het niet gaan kon bij de totstandkoming van deze subliem onderhouden 458 Spider uit 2013. Elk detail aan de prachtige volbloed ademt zuivere passie voor het merk met het steigerende paard; van kleurstelling tot aan uitrusting. Niet verwonderlijk dus dat dit exemplaar origineel Italiaans geleverd is. Want als ze ergens verstand hebben van stijl en design…

Exterieur

Ferrari en rood: de twee zijn al sinds de beginjaren van Enzo’s sportwagen productie onafscheidelijk van elkaar. Hoe ze dat in Maranello precies voor elkaar krijgen weten we niet, maar ook de open versie van de puristische 458 lijkt zich perfect te lenen voor de opvallende gloed. Alsof het model zelf al niet opwindend genoeg is…
De balans tussen een clean profiel, scherpe belijning en tijdloze carrosseriewelvingen is van een uniek soort. Met zijn verleidelijke looks zet de Spider menigeen moeiteloos in vuur en vlam. Het Rosso Corsa lakwerk , de Scuderia Ferrari Shields op de voorste schermen en antracietkleurige 5-spaaks velgen met daarachter Rosso remklauwen voegen net dat beetje extra jeu toe aan misschien wel één van de mooiste creaties uit Maranello van het afgelopen decennium.

Interieur

Binnenin houdt die gedachte stand dankzij een schitterend ontworpen Nero lederen interieur, afgewerkt met contrasterende Rosso stiksels. Behalve Ferrari rood, is er ook Ferrari geel in de hightech cockpit van de 458 terug te vinden. En wel op de rev-counter: letterlijk én figuurlijk het middelpunt van het instrumentenpaneel.
Net als de Giallo toerenteller, ziet de geïntegreerde LED Shift Indicator erop toe dat u geen schakelmoment over het hoofd ziet. De oplichtende LED-lampjes worden omgeven door carbon delen in het stuurwiel. Ook de stoelen zijn vervaardigd uit het lichtgewicht materiaal, en bevatten tevens een zogenaamd Backbone Style stikselpatroon voor nóg meer Ferrari beleving aan boord van de Italiaan.

Techniek & performance

Het moge duidelijk zijn dat de esthetiek van dit rode raspaard van een bloedstollend kaliber is. Maar misschien nog wel belangrijker is dat de waanzinnige uitstraling van de 458 Spider volledig in harmonie is met de prestaties. Refererend aan een topsnelheid van 320 km/h en acceleratietijd van 0-100 km/h binnen 3,4 seconden, kan gerust worden gezegd dat de 570 pk sterke 8-cilinder uit het achteronder in bloedvorm is.
Een totaal van 7 versnellingen, techniek met dubbele koppeling en launch control maken het verbijsterd achterlaten van andere weggebruikers net zo makkelijk als het imponeren met bloedmooie esthetica. Om het vuur in deze knalrode Ferrari extra aan te wakkeren, wordt de auto door ons geleverd inclusief complete servicebeurt. Begint u al warm te lopen?

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

Bluetooth
carboninleginstuurwiel
carbonschakelflippers
carbonsportstoelen
Leather furnishing
Leather dashboard
Leather door panels
lederenhemelbekleding
lederenmiddenconsole
ledschakelmomentopstuur
logoindehoofdsteunen
navigatie
parkeersensorvoorenachter
Rosso calipers
scuderiaemblemem
Xenon headlights
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover