Ferrari 488

Ferrari 488

Model
488
Type
Spider | Lift | Carbon ext. | Camera v+a | Carbon driverzone
Factory Color
biancoavus
Transmission
automaat
Mileage
43.102 km
Year
2018
Fuel
benzine
Bovag guarantee
6 Months
Price
€ 217.500.00 }ex. BPM

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Ferrari 488 Spider

Op de “mooiste dag van je leven” haal je alles uit de kast om er op je best uit te zien. Prachtig natuurlijk, maar waarom zou je het bij één dag moeten laten? Dit maagdelijk witte pareltje genaamd Ferrari 488 Spider maakt de ene dag nog mooier dan de ander. Natuurlijk zou de luxe aangeklede open Ferrari dienst kunnen doen als huwelijks-“speed”-bootje. Al zien we de 670 pk sterke Italiaan net zo graag sprankelen bij minder beschaafde gelegenheden, zoals op het circuit. Een volledige carbon uitrusting en matzwarte eindstukken van de sportuitlaat bevestigen wat wij al dachten te zien: aan deze bloedmooie Ferrari 488 Spider heeft u de perfecte partner, ongeacht de omstandigheden. Wie maakt zich op voor een turbulent sprookjeshuwelijk?

Exterieur

Puurder dan dit wordt de schoonheid van de 488 Spider niet: het Bianco Avus lakwerk haalt het beste in het aerodynamische Ferrari-wonder naar boven qua stijl én stroomlijn. Met de zwarte wielen eronder, die ook veel aandacht vragen, zou je haast vergeten dat er nog veel meer bijzonders aan de hardcore 2-zitter te ontdekken valt. Zo ongeveer elke carbon optie werd afgevinkt ten tijde van de bestelling. Dit betekent dat de side air splitters in de trapezevormige luchtinlaten opzij, alsmede de rear air-ducts naast de achterlichten én de diffusor zijn vervaardigd uit lichtgewicht c.q. peperduur koolstofvezel. Zelfs de panelen op de B-stijl werden niet overgeslagen. Rosso remklauwen en gele Scuderia Ferrari Shields doorbreken het zwart/witte geheel. Beide kleuren die bij het mythische merk uit Maranello horen, dus ons hoort u niet klagen.

Interieur

Plaatsnemen in deze Ferrari 488 Spider doet u in stijl. Daytona Style. De legendarische inserts – geïnspireerd op de gelijknamige Ferrari Daytona, zijn afgewerkt met Rosso stiksels, net als de rest van het Nero lederen interieur. Rosso gestikte logo’s in de hoofdsteunen maken dat u stiekem hoopt extra krachtig in de stoelen te worden gedrukt. Geloof ons: dat is geen probleem. En wat is een Ferrari-racer zonder carbon stuurwiel en LED Shift Indicator? Check. De Giallo rev-counter mag uiteraard evenmin ontbreken, zodat in- en exterieur perfect in balans zijn qua kleurgebruik. Alleen de witte uitdossing is exclusief toebedeeld aan de carrosserie. Verschil moet er zijn…

Opties & extra’s

Extra onderscheid is er in de vorm van een hele rits fijne fabrieksopties: zo zijn de Daytona Style stoelen volledig elektrisch te verstellen en blijft het pijnlijke geluid van een schrapend front over de verkeersdrempel achterwege dankzij een Suspension Lifter. Een andere manier om de witte parel van Ferrari intact te houden is door goed te luisteren naar de signalen van de parkeersensoren voor + achter. De AFS-koplampen zorgen voor een optimale lichtbundel onder alle omstandigheden, zodat ’s nachts rijden met de 488 Spider al net zo’n feest is. Daarover gesproken: Apple CarPlay speelt met liefde uw favoriete melodie af.

Techniek & performance

De radio kan echter uitblijven wanneer uw lievelingstune afkomstig is van een track genaamd Twin-Scroll Ferrari V8. De dubbel geblazen machine laat de bloedstollende Italiaan klinken alsof ze wordt opgejaagd door 670 paarden. Zit ook wel een kern van waarheid in, trouwens. De sportuitlaat maakt de spectaculaire sound nog nét even intenser. Vooral wanneer de 488 Spider de 0-100 km/h sprint binnen 3 seconden volbrengt. De open Ferrari dendert door zijn 7 automatische versnellingen totdat de snelheidsmeter de cijfers 330 weergeeft. Toch zijn we ervan overtuigd dat dit huwelijk niet gauw voorbij is. Wie durft?

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo

Airbag driver
Airbag passenger
Airconditioning(automatic)
alarmklasse1startblokkering
ABS
applecarplay
carbonairductsachter
carbondiffuser
carbondriverzone
carbonluchtroosters
carbonstuurwiel
daytonastylestoelen
Electric front windows
elektronischstabiliteitsprogramma
giallotoerenteller
Leather sportseats
lichtmetalenvelgen20
multifunctioneellederenstuurwiel
navigatiesysteemfullmap
parkeer-cameravoorachter
parkeersensorvoorenachter
Rosso calipers
Sport exhaust
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover