Ferrari FF

Ferrari FF

Model
FF
Type
6.3 V12 | Atelier car | Pano-dak | Pass.displ | Lift | Camera
Factory Color
grigioff
Transmission
automaat
Mileage
68.372 km
Year
2013
Fuel
benzine
Bovag guarantee
6 Months
Price
€ 139.500.00 }ex. BPM

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Ferrari FF 6.3 V12

Is de Ferrari FF van zichzelf al een bijzondere verschijning. Deze unieke versie, samengesteld door de vakmensen van Atelier Ferrari, doet daar nog een heerlijke schep Italiaanse stijl bij bovenop!

Exterieur

Te beginnen met de voortreffelijke kleurensamenstelling: de Grigio FF carrosserielak werd exclusief voor dit model ontwikkeld. Het staat de 4-zits shooting brake werkelijk grandioos. Sportief, onderscheidend en ingetogen tegelijk. Daarmee vormt het een fraaie weerspiegeling van het karakter van deze ‘familie-Ferrari’.
Het grijze geheel wordt kortstondig onderbroken door de chromen grille en opvallende Giallo remklauwen, schuilend achter (eveneens) grijze velgen. Overigens zijn de afgebeelde exemplaren winterwielen. De originele set, bestaande uit 20 inch gepolijste velgen, wordt bijgeleverd of – indien gewenst – vóór aflevering gemonteerd. De typische Scuderia Ferrari Shields op de voorschermen, laten er geen twijfel over bestaan: dit is een eersteklas raspaard.

Interieur

Het interieur laat zich kenmerken door smaakvol Ciccolato leder, afgewerkt met contrasterende Grigio Chiaro stiksels. Het leder reikt zelfs tot en met de dakstijlen. De veiligheidsgordels worden op hun beurt opgesierd door de bijpassende teint Cinture Marroni, terwijl de rev counter – hoe kan het ook anders – is uitgevoerd in Ferrari’s ‘brand color’ Giallo.
De logo’s met de karakteristieke Prancing Horse zijn geïntegreerd in de hoofdsteunen. Voor het geval het nog niet duidelijk genoeg was, met wat voor bijzonder snelheidswonder u onderweg bent…

Uitrusting

Ook aan luxe ontbreekt het aan niets in de enige vierwielaangedreven Ferrari ooit gebouwd. Pakken we de optielijst erbij, dan kunnen we zaken als een Suspension Lifter (ter voorkoming van het beschadigen van het prachtige front, bijvoorbeeld in geval van verkeersdrempels), een Panoramadak en elektrisch verstelbare voorstoelen afvinken. Dankzij het uitgebreide Passenger Display (om het ‘rijgedrag’ van de bestuurder uitvoerig in de gaten te kunnen gehouden), zit u nooit tweederangs. Daarnaast wordt het volbloed signatuur van dit steigerende paard onderstreept in de vorm van muzikale versterking, verzorgd door originele Ferrari sportuitlaten. Een waarachtig genot om naar te luisteren!

Techniek

Aan de basis van het heerlijke symfonieorkest staat natuurlijk de onvolprezen krachtpatser uit het vooronder: de 6,3 HELE 12-cilinder in V-vorm, goed voor een maximum vermogen van maar liefst 660 pk en een immens koppel van 683 Nm. Het is tevens deze V12 die verantwoordelijk is voor het feit dat de sprint van 0-100 km/h al na 3,7 seconden achter de rug is.
De briljante Ferrari Four (FF) stopt pas met accelereren wanneer het de magische grens van 300 km/h ver overstijgt; pas bij 335 km/h, om precies te zijn, is het over met de pret. Nou ja, over… Als de weg vóór u maar recht en leeg genoeg is, kunt u deze uitzonderlijke snelheid nog lang genoeg volhouden! Al zijn bochtige wegen ook allesbehalve een straf voor de 4x4 Ferrari… De royale Italiaan grijpt als het ware zijn klauwen in het asfalt. De grip lijkt haast eindeloos voort te duren. En de sensatie ongelimiteerd!
Ervaar het zelf. U bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

Rear view camera
Alarm system
contraststiksels
elektrischbediendeachterklep
Electric adjustable front seat
front-lift-systeem
gialloremklauwen
giallotoerenteller
leddagrijverlichting
Leather dashboard
Leather door panels
lederenhemelbekleding
lederenmiddenconsole
LED rear lights
logoindehoofdsteunen
Navigation
Panoramic roof
Rear parking sensor
Parking sensor
passengerdisplay
scuderiaemblemem
specialekleur
Sport exhaust
stoelventilatievoor
Heated seats
suspensionlifter
Heated front seats
Xenon headlights
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover