Lamborghini Gallardo

Lamborghini Gallardo

Model
Gallardo
Type
5.0 V10 Spyder | Camera | Carbon | Blu Fontus!
Factory Color
blufontus
Transmission
automaat
Mileage
30.235 km
Year
2007
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden
Price
€ 99.500.00 }incl. BPM

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Lamborghini Gallardo Spyder 5.0 V10 E-Gear Blu Fontus

Wie deze prachtige Lamborghini Gallardo Spyder uit 2007 de sporen geeft, voelt zich geheid groter dan Nederland. En dat heeft met meer dan ‘alleen’ de gigantische potentie van het Italiaanse snelheidswonder te maken. Ondanks zijn bescheiden kilometerstand, heeft de atletische straatvechter namelijk al heel wat van de wereld (Europa) gezien.
Dit diep donkerblauwe pareltje, aangedreven door een juweel van een 10-cilinder, is nieuw geleverd in Frankrijk, kwam daarna in handen terecht van een Zwitserse hoteleigenaar, om vervolgens te worden ontdekt door een Nederlandse liefhebber pur sang. Het schijnt dat de volgende eigenaar al net zo fan is. Hij of zij moet zich alleen nog even bij ons melden…

Exterieur

Het design van de open Gallardo laat zich het beste omschrijven als een mix tussen agressief en artistiek. Aan scherpte heeft het de Lambo nooit ontbroken; geen auto in deze klasse die zo rechtlijnig is al deze. En dat siert de Spyder. Aan de andere kant bevat het pure karakter van de dakloze supercar evengoed accenten die het typisch Italiaanse gevoel voor stijl weerspiegelen. De manier waarop de luchtinlaten, koplampunits en motorkap bijvoorbeeld zijn vormgegeven, dat kan alleen door een ware kunstenaar zijn bedacht.
Dompel dit alles onder in een chique Blu Fontus kleurstelling, en er gebeurt zowaar iets bijzonders met de wilde stier. In plaats van compromisloze strijdlust te tonen, laat de Gallardo zijn mildere, mondaine kant zien. Een uniek contrast, waar we als een blok voor vallen. Kleed dit verder aan met antracietkleurige, elegant gestileerde velgen (destijds een optie) met daarachter Giallo remklauwen, en het contrast – en daarmee de aantrekkingskracht van de Spyder, wordt louter groter.

Interieur

Helemaal wild zijn we tevens van het interieur. Het cachet druipt bijna letterlijk van de Lambo-cockpit af. Verantwoordelijk hiervoor is de super smaakvol Avorio Lilium lederen bekleding op stoelen, deurpanelen, onderzijde van het dashboard en zelfs de deurgrepen + middentunnel (onderdeel van het optionele lederpakket).
Het carbon pakket vertegenwoordigt op zijn beurt juist het hardcore sportwagen DNA van de Gallardo. Dit maakt het Spyder-binnenste gracieus en racy tegelijk. Wat dat betreft sluit het interieur qua stijl naadloos aan op de carrosserie, terwijl de lichte tint juist voor een opwindend contrast zorgt met de donkere exterieurkleur. Een briljante combinatie!

Techniek & uitrusting

Heeft deze schitterende Lamborghini u nu nog niet laten smelten, dan wel als u heeft kennisgemaakt met de 520 paarden uit het achteronder. Een topsnelheid van 314 km/h en 0-100 km/h sprint binnen 4 seconden geven een gevoel van reusachtige macht en kracht. De ingebouwde camera is de enige reden om nog eens een blik naar achteren te werpen, zó snel als de Gallardo Spyder is. Echter, het zijn de rijdynamiek, geluidssensatie en grenzeloze grip waarmee de stier pas écht alles en iedereen ‘wegblaast’. De algehele beleving die de 5,0 liter V10 bij inzittenden en omstanders teweegbrengt, valt eigenlijk niet te beschrijven. Nóg een reden om u naar onze showroom te haasten…

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

Airbag(s) side front
Airbag driver
Airbag passenger
alarmklasse1startblokkering
ABS
ASR
Audio installation
Electrically adjustable and heated mirrors
Central locking with remote control
Electronic climate control
Electric front windows
elektronischeremkrachtverdeling
elektronischstabiliteitsprogramma
Leather furnishing
Alloy wheels 19
Fog lights
Power steering
Adjustment steering wheel
Height adjustable front seats
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover