Maserati GranCabrio

Maserati GranCabrio

Model
GranCabrio
Type
Sport 4.7 V8
Factory Color
rossotrionfale
Transmission
automaat
Mileage
39.500 km
Year
2013
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Maserati GranCabrio Sport

De mooiste Maserati GranCabrio die we ooit in ons assortiment hebben gehad? Het zou zomaar kunnen! Is de ‘dakloze’ uitvoering van de GranTurismo sowieso al een charmeur van het zuiverste water, dit exemplaar is de absolute overtreffende trap als het gaat om uiterlijk raffinement en emotie. Eén blik op de bloedstollend fraaie Maserati koets is voldoende om daarvan overtuigd te raken. Deze fameuze drietand lijkt de uitvinder van de ‘wow-factor’!

Exterieur

Sinds de modelupdate in 2013, waarbij de GranCabrio voorzien werd van diverse stijlvolle upgrades in zowel het interieur als het exterieur, is de open GT er op veel fronten op vooruitgegaan. Aan de buitenzijde is de recentere versie te herkennen aan in zwart uitgevoerde spijlen in de grille, aerodynamisch gestileerde frontbumperspoilers, zijskirts, een nieuw vormgegeven achterbumper en aangepaste “Matte Black” koplampen.
Wat dit exemplaar daarentegen extra speciaal maakt is de keuze voor de lak: Rosso Trionfale. Een tint die we niet vaak tegenkomen. Des te verrassender hoe extreem goed het rood op de Maserati staat; als een elegante avondjurk die een temperamentvolle Italiaanse schone opsiert op een zwoele zomeravond. Gecombineerd met 20 inch grote Astro Design velgen in Gloss Dark Antracite, valt er niets aan de verpletterende GranCabrio looks af te dingen. Evenals de velgen, contrasteert het zwarte dak schitterend met de rode gloed. Laatstgenoemde komt op zijn beurt tevens terug in de vorm van Rosso remklauwen. Al met al een samenstelling om van te smullen!

Interieur

Binnenin weet deze ultieme smaakmaker al minstens zo te verrassen. De Bianco Pregiato lederen bekleding is een ware lust voor het oog. Als er één auto is die de lichte kleur kan hebben, dan is het deze wel. De GranCabrio lijkt ervoor te zijn gemaakt om een uitrusting te dragen die regelrecht van de catwalk komt. Wie louter de omschrijving bekijkt zou kunnen denken dat het vooral erg gewaagd is. Echter, wie oog in oog staat met deze Maserati kan niet anders dan concluderen dat de kleurencombinatie perfect is voor deze bella macchina.

Techniek

Over ‘macchina’ gesproken. Vóór de bestuurder huist een parel van een 8-cilinder in V-vorm. Maar liefst 450 pk’s weten het unieke Maserati gevoel tot ongekende hoogte te laten stijgen. De rauwe, metaalachtige sound met kippenvel verwekkende boventoon, wordt de wijde wereld ingeleid via een tweetal brede ovale uitlaatmonden. Ze vormen een onvervalste weerspiegeling van de waanzinnige prestaties die de GranCabrio Sport op het asfalt vertoont.
Maar bovenal weet deze magistrale drietand de geweldige performance als geen ander te combineren met het comfort van een volbloed convertible. De Maserati heeft dan ook alle ingrediënten in huis om het beste van twee werelden te bieden: een échte rijdersauto en toch ruimte voor 4 inzittenden, met wie u op dagelijkse basis vele comfortabele kilometers kunt maken. Het liefst met het dak open, uiteraard. Al is het alleen al vanwege het motorgeluid…
Zóveel potentie, knap verpakt in één machtige machine. Dat moét u een keer zelf ervaren hebben! Zien we u binnenkort?!

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

ABS & EBD
Airbag(s) side
Airbag driver & passenger
audio-navigatiecd-wisselaar
Electronic climate control
houtafwerkinginterieur
lichtmetalenvelgen20
luxeledereninterieur
Rear parking sensor
Immobilizer
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover