Maserati GranTurismo

Maserati GranTurismo

Model
GranTurismo
Type
4.7 Sport automaat
Factory Color
blusofisticato
Transmission
automaat
Mileage
46.850 km
Year
2012
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden
Price
€ 89.500.00 }incl. BPM

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Maserati GranTurismo 4.7 Sport

Er zijn maar weinig auto’s die opvallen dankzij een verpletterende uitstraling, en tegelijkertijd vrachten respect afdwingen in plaats van gevoelens van afgunst op te roepen. Deze waanzinnig mooie Maserati GranTurismo 4.7 Sport, gehesen in een even onderscheidend als stijlvol maatkostuum, ís zo’n auto. Bedankt, beste bouwers en oorspronkelijke eigenaar, voor de totstandkoming van het absolute pronkstuk onder de GT’s!

Exterieur

We knijpen in onze armen, zetten spontaan een bril op en geven onszelf een tik in het gezicht, echter we willen maar niet wakker worden. Het kan toch niet anders dan dat dit een droom(auto) is? Ja en nee. Want voor sommigen zal dit altijd een droom blijven. Voor de volgende eigenaar daarentegen…
Toegegeven, bij Prins hebben we een geweldig zwak voor Maserati’s GranTurismo. Van de gemodificeerde Sport-versie slaan onze autoharten al helemaal op hol. Zo’n exemplaar als dit kwamen we echter nog niet eerder tegen. Denk je na al die jaren zo ongeveer alles wel een keer gezien te hebben, giet Maserati haar GT in een Blu Sofisticato carrosserielak! Maar het verhaal wordt nog mooier: het moderne stijlicoon uit Italië staat op 20 inch Astro Design velgen voorzien van een antracietkleurige lak en daarachter Blue Matt Anodized remklauwen. Slik. De koplampen hebben op hun beurt een Matt Black achtergrond. De frontlipspoiler tot slot, is gemaakt van lichtgewicht carbon. Oef…

Interieur

Wie een blik naar binnen werpt, doet er goed aan om eerst een slabbetje te pakken. Het Bianco Pregiato lederen interieur laat eenieders onderkaak als een baksteen naar beneden vallen. De hoeveelheid speeksel in de mond neemt in explosieve mate toe wanneer de combinatie met Nero contraststiksels en dito tapijten plus gordels ontdekt worden. Eveneens afgewerkt in Nero zijn de bovenzijde van het dashboard en de Alcantara hemelbekleding. Wauw. Het Trident logo in de hoofdsteunen maken de magie aan boord van de Maserati compleet. Dit is nu wat we noemen ‘hemel op wielen’.

Uitrusting & techniek

Zo elegant als het GranTurismo design is, zoveel kracht als de Sport-uitvoering uitstraalt en zo smaakvol als deze Maserati is aangekleed, zoveel rijplezier biedt de drietand op meerdere fronten. Het Comfort Pack bevat elektrisch verstelbare én verwarmbare voorstoelen voor een respectievelijk ideale en comfortabele zitpositie. Ook het Bose Surround Sound systeem en de automatisch dimmende spiegels dragen bij een gevoel van pure luxe. Maar wanneer de 460 pk sterke V8 voorin ontwaakt, maakt ontspanning plos plaats voor sensatie. En een fikse adrenalinestoot.
De 4,7 liter 8-cilinder is een verslaving voor het gehoor, zoals de looks van de GT dat zijn voor uw ogen. Het juweel onder de Maserati-motoren helpt binnen 4,7 seconden vanuit stilstand voorbij de 100 km/h te schieten. Als het moet (en het kan) dendert de Italiaan door tot over de 300 km/h… Wat nou uiterlijk vertoon?

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo

Rear spoiler
aircometelektronischeregeling
Alarm system
Alcantara headlining
Bluetooth
boseaudio
comfort-pakket
contraststiksels
elektrischverstelbarestoelenmetgeheugen
Electric adjustable steering wheels
leddagrijverlichting
Leather furnishing
LED rear lights
lichtmetalenvelgen20
logoindehoofdsteunen
metaalkleurparelmoer
Fog lights
Navigation
Rear parking sensor
Sports suspension
Sport exhaust
Heated front seats
Xenon headlights
Sideskirts
Black headlining
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover