Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte

Model
Quattroporte
Type
GTS | B&W audio | 21 inch | camera | etc
Factory Color
nerocarbonio
Transmission
automaat
Mileage
73.210 km
Year
2013
Fuel
benzine

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Maserati Quattroporte GTS

Mooier dan een traditionele limousine, comfortabeler dan een Italiaanse volbloed. Dat is de Maserati Quattroporte in een notendop. Zie hier het beste dat het moderne QP-gamma te bieden heeft: de GTS. Origineel nieuw geleverd in Nederland door Louwman en perfect dealeronderhouden; de laatste service dateert uit juni 2017.
Het pronkstuk van de Maserati 4-deurs is eerder een hardcore sportauto met limousine-invloeden dan andersom. En stiekem hadden we dat al een beetje gehoopt. Vol verwachting klopt ons Italiaanse autohart. Is deze auto écht zo goed als dat hij eruitziet? Nee, beter nog.

Exterieur
De Maserati Quattroporte GTS is van zichzelf dermate uitgesproken, dat de elegante koets bijna smeekt om een ingetogen carrosseriekleur. De oorspronkelijke eigenaar gaf gehoor aan deze wens en voorzag zijn magisch mooie machine van een super chic Nero Carbonio lakwerk. De 21 inch grote, antraciet kleurige velgen zijn even stijlvol als sportief. De rode remklauwen erachter ademen onversneden performance; samen met de velgen, dubbele uitlaten, subtiel aangezette bumper(spoiler)s en sideskirts, vormen ze een opwindend contrast met het klassieke lijnenspel van de Maserati. En evengoed maken ze de Quattroporte bijzonder smaakvol. Zoals alleen Italianen dat kunnen!

Interieur
De kleurstelling in de cockpit is minder sober, doch minstens zo geraffineerd als het exterieur. Er zijn nog steeds zwarte delen, echter het Cuoio leder overheerst en is daarmee grotendeels bepalend voor de algehele, eersteklas indruk aan boord van de GTS. Chromen sierlijsten en houtafwerking completeren de gracieuze ambiance binnenin de Maserati. Een auto waar je écht voor je plezier in gaat zitten. En niet alleen omwille van het rijden!
Om het de inzittenden nog nét even een tandje gerieflijker te maken, monteerden de Italianen af-fabriek een schuif-/kanteldak, Bowers & Wilkins geluidsinstallatie, stoelverwarming voor- + achterin, geïntegreerde ventilatie in de voorste stoelen, alsmede een achteruitrijcamera. Zie daar maar eens afstand van te doen!

Techniek & performance
Het enige waar u afstand van doet in deze Quattroporte is andere weggebruikers. De 3,8 liter twin-turbo V8 is een genot om te bedienen én naar te luisteren. De 530 pk’s en 710 Newtonmeters stellen je ertoe in staat om grootse prestaties te leveren; dat is Maserati wel aan haar stand verplicht.
Om het sportieve DNA verder te accentueren, wordt het vermogen uitsluitend op de achterwielen losgelaten. De automatische transmissie telt maar liefst 8 versnellingen. Daarmee stuwt de statige drietand binnen 4,7 seconden vanuit stilstand naar de 100 km/h, en is een topsnelheid van ver boven de 300 km/h minstens zo realistisch als het hebben van bekijks. Er zijn maar weinig zuivere sportauto’s die de GTS dat nadoen. Zijn we dan toch nog te bescheiden geweest? Er is maar één manier om daar achter te komen…

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

achterbankverwarmd
Rear view camera
Airconditioning(automatic)
Bluetooth
bowerswilkinsaudio
Cruise control
Electric adjustable front seat
geheugenfunctievoorstoelen
houtafwerkinginterieur
Leather furnishing
lichtmetalenvelgen21
logoindehoofdsteunen
Metal color
Navigation
Rear parking sensor
Parking sensor
Rosso calipers
Sliding roof
stoelventilatievoor
Heated front seats
Xenon headlights
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover