Ferrari 599

Ferrari 599

Model
599
Type
6.0 GTB Fiorano F1 | Carbon int. | Daytona seats
Factory Color
nerodaytona
Transmission
automaat
Mileage
52.132 km
Year
2007
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

De Ferrari 599 GTB is van origine een bloedstollende cocktail voor iedereen die een baanbrekende performance nastreeft in combinatie met een krachtige, tijdloze uitstraling. Zie hier de overtreffende trap: onze Gran Turismo Berlinetta bevat alle ingrediënten om uit te groeien tot een waarachtige klassieker. Met een tamelijk traditionele kleurstelling, bestaande uit ingetogen en chique tinten, komt u met deze 599 bij elke gelegenheid in stijl voorgereden. Tegelijkertijd ligt het accent op presteren, presteren en nog eens presteren: de cockpit bestaat voor een groot deel uit carbon, waaronder de Carbon Daytona Style Seats. En dan heeft dit zwarte pareltje zijn historie ook nog eens mee…

Historie
Het is 2007 als Zwitserland een Italiaanse schone aan hun wegennet toevoegt. De Ferrari 599 GTB Fiorano lijdt er tot aan 2015 een zorgeloos bestaan met perfect dealeronderhoud. Daarna lag het lot van de supercar in Hollandse handen. Ferrari dealer Kroymans bood de 599 de service die het verdiende, gevolgd door Forza Service die het stokje overnam. Aan specialisten dus geen gebrek wat betreft het technische deel. Maar hoe zit dat met de optische staat?

Exterieur
In één woord: goed. Uitstekend zelfs. De glans van de Nero Daytona carrosserielak is nog immer intens genoeg om uzelf er spontaan in te verliezen. De GTB Fiorano staat op 20 inch grote Monolitic velgen; precies zoals u ze hebben wilt. Verder is het koetswerk compromisloos en puur. Al zijn opties als Scuderia Ferrari Shields op de voorste schermen natuurlijk moeilijk te weerstaan, helemaal voor een paradepaardje als deze Ferrari 599. Verder vallen de prachtig ontworpen C-stijl en reusachtige diffusor achter op. Zo progressief als de aerodynamica is op de 550/575M-opvolger, zo klassiek oogt het front met zijn brede grille voorzien van chromen spijlen. Alsof Ferrari niet kon kiezen en daarom maar verschillende stijlelementen in de blender gooide. Eén ding is zeker: wij willen ook zo’n blender!

Interieur
Om de onvervalste klasse van de 599 GTB Fiorano te benadrukken, koos de oorspronkelijke eigenaar voor een two-tone lederen interieur, waarin Beige duidelijk de overhand heeft. Onder andere de volledig elektrisch verstelbare Carbon Daytona Seats zijn er rijkelijk mee bekleed, en ook het dek erachter werd niet overgeslagen. Zelfs de dakhemel is voorzien van een Beige lederen afwerking. De bovenzijde van het lederen dashboard en stuurwiel zijn op hun beurt Nero van kleur. Aan contrast sowieso geen gebrek dankzij het gebruik van extra carbon op het dashboard, de middenconsole en de ventilatieroosters. Nogal racy voor zo’n classy cockpit! Maar ook hier is de mix van hardcore sportiviteit en tijdloze elegantie bijzonder geslaagd te noemen. Een lijn die wordt doorgetrokken tot en met de Giallo rev-counter en lichtbruine Castoro vloermatten aan toe. Heerlijk!

Techniek & performance
Met zoveel stijl zou je haast vergeten dat deze bella black macchina een rijdersauto pur sang is. En met een klassieke motorconfiguratie gaat het versnellen nog gepaard met een hoop emotie en kippenvel ook. De 6,0 liter Ferrari-V12 heeft een uitstekend gevoel voor dramatiek wanneer de 0-100 km/h sprint binnen 3,7 seconden voltooid wordt. De atmosferische 12-cilinder schreeuwt het letterlijk uit van genot en zal niet de enige zijn… Via de semiautomatische F1-transmissie loopt de ene versnelling haast naadloos over in de andere. Magnetische dempers en een geavanceerd F1-Trac systeem houden de Ferrari 599 GTB Fiorano stabiel c.q. in het gareel op snelheden tot wel 331 km/h. Rest ons de vraag: aan wie mogen wij deze unieke cocktail schenken?

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo.

alarmklasse1startblokkering
carbondashboard
carbondaytonaseats
carboninterieur-afwerking
carbonluchtroosters
daytonastylestoelen
Electric adjustable front seat
giallotoerenteller
Leather furnishing
scuderiaemblemem
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover