Ferrari 812

Ferrari 812

Model
812
Type
Superfast | Carbon in- & exterieur | JBL | Cam | Blu TDF!
Factory Color
blutourdefrance
Transmission
automaat
Mileage
9.500 km
Year
2019
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden
fabrieksgarantietot
01-08-2021

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Ferrari 812 Superfast | Blu Tour de France

Een Ferrari 812 Superfast wordt nog ‘faster’ wanneer de – in basis al waanzinnige – pk-gewichtsverhouding verder wordt verbeterd. We verklappen alvast: aan de 800 (!) pk sterke atmosferische V12 is niet gesleuteld, gelukkig. Extra licht is dit exemplaar wel; roep een willekeurige carbon optie en het zit erop! Van diverse spoilers en skirts tot aan een complete Driver Zone. Van dorpels en tunnelconsole tot aan Superfast Racing Seats. En daar stopt het niet met de vele vinkjes achter de originele Ferrari extra’s. Een Hi-Fi Premium audiosysteem, Front Lift systeem, achteruitrijcamera en heuse 20 inch F12 TDF wielen uitgevoerd in Matt Nero vullen de indrukwekkende lijst met opties verder aan. En óf de auto een serieus alternatief is voor het vliegtuig…

Exterieur

Mammamia wat is de Ferrari 812 Superfast een verpletterend mooie verschijning! Je zou denken dat een chique lak als Blu Tour de France iets van de rauwheid van deze bella macchina zou afzwakken. Wat blijkt: niets is minder waar! Elke (aerodynamisch verantwoorde) lijn, iedere inkeping en elk detail ademt superpower. Het lange front, de positie en vorm van de vele lucht in- + uitlaten, de in carrosseriekleur meegespoten diffusor; deze volbloed supercar klopt! Wat het zowaar nog meer “in your face” maakt zijn natuurlijk de in carbon gegoten onderdelen zoals de frontlipspoiler, sideskirt en panelen rondom de uitlaten. Voor extra contrast zorgen de fraaie F12 TDF velgen voorzien van een Matt Nero finish en daarachter Nero remklauwen. De afwerking van de grille is uitgerust in hoogglans zwart, achter heeft de 812 matzwarte uitlaat einddempers plus donkergetint glas, en opzij prijken uiteraard de legendarische Scuderia Ferrari Shields. Nee, op deze Ferrari valt he-le-maal niets af te dingen!

Interieur

Wat zijn we blij dat de oorspronkelijke eigenaar koos voor een Cuoio interieur. Het geeft de Italiaanse bruut de verfijning die het verdient. Zelfs de optionele brandblusser wordt omhult door smaakvol Cuoio leder! Van een heel ander kaliber zijn de Carbon Racing Seats en Carbon Driver Zone inclusief carbon stuurwiel met LED Shift Indicator, carbon toerenteller omlijsting en carbon schakelpaddles. Of wat te denken van de carbon tunnelconsole, carbon deurpanelen + portiergrepen, carbon instapdorpels en carbon dashboard inserts? Let ook op andere contrasterende details zoals de Giallo rev-counter, handgestikte Nero Cavallino logo’s in de hoofdsteunen en Ferrari-emblemen in de Nero tapijten inclusief Cuoio bies. Daarnaast komt de Nero kleurstelling terug in de lederen bovenzijde van het dashboard plus middenarmsteun, delen van de deurpanelen en hemelbekleding inclusief stijlen. Respect als u nog iets kunt noemen wat deze sensationeel samengestelde 812 Superfast niet heeft…

Opties & extra’s

Om de lijst met opties helemaal af te maken mag u noteren: Hi-Fi Premium audiosysteem, Front Lift systeem, achteruitrijcamera en een anti-steenslagfolie op de bumper. Dit is dus bovenop de hele rits carbon details, waaronder de Superfast Racing Seats en Driver Zone.

Techniek & performance

Of de aankleding een beetje correspondeert met de prestaties van de Ferrari 812? Laten we het zo zeggen: de 12 cilinders voorin hebben een totale inhoud van 6,5 liter en schoppen het zonder enige hulp van turbo’s en/of superchargers tot een bizarre 800 pk vermogen! Vanwege het atmosferische karakter is de vermogensopbouw van de non-turbo Ferrari-V12 even explosief als geleidelijk. Voor zover je kunt spreken van ‘geleidelijk’ bij een 0-100 km/h sprint binnen 2,9 seconden… De 812 Superfast snijdt door de atmosfeer alsof hij nog nooit van luchtweerstand heeft gehoord. Het geluid dat daarbij vrijkomt is bovenaards te noemen. Gelukkig voor wie elk zintuig maximaal wil prikkelen, blijft de 812 eraan sleuren tot de 340 km/h bereikt is. Al staat de naald van de snelheidsmeter daar sneller dan menig sterveling ooit had durven dromen. En u? Durft u de rit van uw dromen aan te gaan?

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

Rear view camera
Alarm system
ABS
Bluetooth
boseaudio
brandblusser
carbonafwerkinginterieur
carbondeurgrepen
carbondeurpanelen
carbondiffuser
carbondriverzone
carbonfrontspoiler
carbongrille
carboninstaplijsten
carboninterieur-afwerking
carbonmiddenconsole
carbonsideskirts
carbonsportstoelen
carbonstuurwiel
Cruise control
elektrischverstelbbestuurdersstoelmetgeheugen
elektrischverstelbpassagiersstoelmetgeheugen
front-lift-systeem
giallotoerenteller
JBL audio
keramischeremmen
keylessstart
Adaptive headlights
Leather furnishing
lichtmetalenvelgen20
logoindehoofdsteunen
navigatie
Rear parking sensor
Parking sensor
race-modus
schakelmogelijkheidaanstuurwiel
scuderiaemblemem
Start/stop system
speed dependent power steering
Multifunctional steering wheel
Heated front seats
warmtewerendevoorruit
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover