Ferrari California

Ferrari California

Model
California
Type
T 3.9 HELE | Bi-color | Daytona | Camera
Factory Color
grigiotitanio
Transmission
automaat
Mileage
55.235 km
Year
2015
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Ferrari California T

De historie, het onderhoud, de motor, kleurstelling en uitrusting; eigenlijk had de voormalig en enige eigenaar van deze origineel door Kroymans geleverde én onderhouden Ferrari California T slechts één reden om afstand te nemen van zijn auto. En die reden heet: Portofino. Oké, daar kunnen we inkomen. Maar voor wie de Portofino (voorlopig) nog buiten beeld is, hebben we hét perfecte alternatief: een Ferrari California met een hoofdletter T.

Exterieur

Het best bewaarde geheim van Ferrari is misschien wel het feit dat de modellen van het merk helemaal geen opvallende carrosseriekleur nodig hebben om te imponeren. Neem nu deze Grigio Touring lak: zelden lieten we ons zó gek maken door een grijze tint. Of zou het toch te maken hebben met het adembenemend mooie design dat eronder schuilt? We sluiten niets uit.
Feit is dat de vormgeving van deze Ferrari een droom-evolutie is van de California die het zonder ‘T’ moet stellen. Werkelijk elk detail aan de coupé-cabriolet klopt. Zo ook het hoogglans zwarte dak, dat als het ware ‘wegvalt’ in de omgeving waar de Italiaanse schone zich bevindt. Een doordachte keuze. Behalve het wegklapbare dak, is ook de grille uitgevoerd in het zwart. Speciale ‘Diamond Cut’ velgen in formaat 20 inch, Giallo remklauwen en Scuderia Ferrari Shields op de flanken completeren de fraaie verschijning.

Interieur

Binnenin evenzeer niets dan lof voor de ontwerpers en persoon die de California T samenstelde. Daytona Style sportstoelen en een prachtig vormgegeven dashboard zijn rijkelijk bekleed met stijlvol Cuoio leder. Dezelfde tint heeft zijn weg gevonden naar de vloer. Wegens contrasterende redenen is de bovenzijde van het dasboard zwart is plaats van bruin. Dit deel correspondeert op zijn beurt met de achterzijde van de (eveneens met leder beklede!) voorstoelen.
Dat niets aan het toeval werd overgelaten bij de totstandkoming van deze Ferrari, bewijzen tevens de gestikte Grigio logo’s in de hoofdsteunen, verwijzend naar de exterieurkleur. De Bianco rev-counter en Beige Cocos gordels zorgen voor extra inwendige onderscheiding, met maximaal behoud van de harmonie. Knap gedaan.

Techniek & uitrusting

Comfortabele luxe aan boord van de California T is er in de vorm van elektrisch verstelbare voorstoelen, Apple CarPlay en inklapbare zitjes achterin. De veelvuldig geprezen Magneride Dual Mode Suspension draagt bij aan een rijbeleving die recht doet aan de prestaties van de 560 pk sterke Ferrari V8. Twee Twin Scroll Turbo’s helpen een explosieve acceleratietijd van 0-100 km/h binnen 3,6 seconden mogelijk te maken. De topsnelheid van 316 km/h is ronduit concurrentie verpulverend. Mocht de California T überhaupt concurrentie hebben… Smaakt deze briljante Ferrari naar meer? U weet ons te vinden!

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo

alarmklasse1startblokkering
ABS
ASR
audio-navigatiefullmap
Bi-xenon headlights
Electronic climate control
Electric operated roof
Electric front windows
Electric adjustable front seat
elektronischstabiliteitsprogramma
Leather furnishing
Alloy wheels 19
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover