Ferrari FF

Ferrari FF

Model
FF
Type
6.3 V12 | Atelier Car | Carbon interior | Dealer onderhouden | Powergarantie t/m 2022
Factory Color
grigioabudhabi
Transmission
automaat
Mileage
58.534 km
Year
2015
Fuel
benzine
Bovag guarantee
6 Months

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Ferrari FF 6.3 V12 | Grigio Abu Dhabi

De Ferrari FF is met gemak één van de meest bijzonder gelijnde GT’s van het afgelopen decennium. Dit weerhield de oorspronkelijke eigenaar er echter niet van om zijn origineel Nederlands geleverde 4WD Ferrari voor 4 op een even uitzonderlijke als indrukwekkende manier aan te kleden. Ooit van de kleur Grigio Abu Dhabi gehoord? Vanaf vandaag zal de “Extracampionario” carrosserielak u altijd bijblijven. Net als de rest van de uitrusting van deze unieke FF: zelden zagen we een 2+2 Ferrari met zóveel carbon! Een Passenger Display staat meegluren vanaf de bijrijdersstoel toe. Verder kunnen de achterste passagiers kiezen tussen vermaak in de vorm van geïntegreerde beeldschermen plus koptelefoon, of met het blote oor genieten van ongedempte V12-geluiden uit de sportuitlaat.
Kroymans ontfermde zich alle voorbije jaren consequent over de techniek van de Nederlandse Italiaan, dus reken maar dat de majestueuze 12-cilinder puur klinkt. In 2021 is er nog een servicebeurt uitgevoerd inclusief nieuwe powergarantie. Ook bleef de voormalig, 2e eigenaar trouw aan zijn unieke smaak. Deze Atelier Car werd namelijk bij Prins ingeruild voor een andere: een GTC4 Lusso T om precies te zijn.

Exterieur
Probeer de ideale Ferrari FF te visualiseren en werp dan een blik op dit exemplaar. Wedden dat u uw mening meteen bijstelt? Deze bijzondere Ferrari for Four is totaal anders dan menigeen zou verwachten, maar verrast louter op een positieve manier. De grijs/blauwe Grigio Abu Dhabi carrosseriekleur bevat een glinstering die tot leven komt wanneer het zonlicht erop valt. Bij grijs weer toont de FF zich meer bescheiden, alsof hij opgaat in de omgeving. De antracietkleurige Forged Diamond wielen zijn 20 inch groot en bieden zicht op Giallo remklauwen. Op de voorste schermen is er meer geel in de vorm van Scuderia Ferrari Shields. Al met al een opvallend gewaagde samenstelling voor een Ferrari met 4 zitplaatsen. Maar daar is het Shooting Brake-achtige design natuurlijk ook naar: geen Grand Tourer zoals de FF!

Interieur
Valt de verpletterende uitstraling van het exterieur nog te overtreffen? Ja en nee. De cockpit van dit exemplaar is namelijk minstens zo indrukwekkend, maar op een andere manier. Iroko bruin lederen bekleding in combinatie met een Nero bovenzijde van het dashboard, dito stuurwiel plus de hemelbekleding, legt het accent op tijdloze klasse. De Giallo stiksels en emblemen in de hoofdsteunen getuigen op hun beurt van net zoveel smaak als lef. Bovendien corresponderen ze met de Giallo rev-counter. Verder bruist het van de lichtgewicht carbon onderdelen aan boord van de FF. Elegantie ontmoet onderscheid. Stijl ontmoet sportiviteit. Panelen op het dashboard, de luchtroosters, Central Bridge, middenconsole, portiergrepen en instaplijsten; het is allemaal gemaakt van carbon. Natuurlijk mag een Carbon Fibre Driver Zone inclusief LED Shift Indicator evenmin ontbreken op de stijlvolle, doch hardcore Ferrari GT.

Opties & extra’s
Hét voordeel van een Ferrari 2+2 is natuurlijk de mogelijkheid om achterin te zitten. De FF maakt dit extra aantrekkelijk door de daklijn recht(er) door te trekken, waarmee een soort kruising ontstaat tussen een coupé en een stationwagen. Rear Seat Entertainment klinkt aantrekkelijk, maar dan heb je de sportuitlaat nog niet gehoord. Een ander scherm is er in de vorm van een Passenger Display. Deze is meer gericht op de pure performance van de volbloed Italiaan. Heel comfortabel zijn de elektrisch verstelbare stoelen. Apple CarPlay doet een ultieme poging om u te laten luisteren naar uw favoriete tune, niet wetende dat die vanaf vandaag onder de motorkap vandaan komt…

Techniek & performance
Zóveel luxe waarvan u zich afvraagt of u het ooit nodig gaat hebben wanneer de 6,3 liter Ferrari V12 tot leven komt. Een totaal van maar liefst 660 steigerende paarden en 683 Nm koppel worden via een 7-traps automaat inclusief dubbele koppeling over elk van de 4 wielen verdeeld. Het atmosferische karakter van de klassieke 12-cilinder, maakt dat de sprint van 0-100 km/h nóg sneller aanvoelt dan de beloofde 3,7 seconden. Op weg naar een topsnelheid van 335 km/h draait alles om emotie in de FF. Precies zoals een Ferrari van dit kaliber hoort te zijn. Het dromen over lege lappen asfalt en lange rechte stukken kan gaan beginnen. Maar vergeet vooral ook niet af en toe een bocht in te duiken, want op het gebied van grip weet de Ferrari FF al net zo te excelleren. Wanneer laat ú zich positief verrassen?

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo.

20inchwielen
alarmklasse1startblokkering
ABS
applecarplay
ateliercar
carboncentralbridge
carbondeurgrepen
carbondeurpanelen
carbondriverzone
carboninleginstuurwiel
carboninstaplijsten
carboninterieur-afwerking
carbonluchtroosters
carbonmiddenconsole
Electric adjustable front seat
gialloferrarilogosinhoofdsteunen
gialloremklauwen
giallostiksels
giallotoerenteller
irokolederenbekleding
passengerdisplay
pininforinadesign
rearseatentertainment
Sport exhaust
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover