Maserati Ghibli

Maserati Ghibli

Model
Ghibli
Type
3.0 V6 Bi-Turbo 330pk | Rosso Folgore / Sabbia
Factory Color
rossofolgore
Transmission
automaat
Mileage
38.544 km
Year
2014
Fuel
benzine

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo 330pk

De ultieme klassieker van de toekomst? Een moderne Maserati Ghibli met 3,0 liter V6-benzinemotor in ultra-chique kleur- én samenstelling! Meer Italiaanse flair dan dit is vrijwel onmogelijk. Laat staan op 4 wielen. Bovendien wordt de stijlvolle limousine geleverd inclusief ouderwets veel Maserati-power: 330 pk op de achterwielen. En ook aan emotie geen gebrek, want de opwindende sound van de dubbel geblazen 6-cilinder wordt aangedreven door “benzina pura”!

Exterieur

De Ghibli heeft by far het meest smaakvolle koetswerk binnen zijn segment. Dankzij de donkerrode “Rosso Folgore” topping op dit unieke exemplaar ligt dat er extra dik bovenop. De 4-deurs drietand lijkt de uitvinder van het woord ‘elegantie’. Voorwaarde voor de nieuwe eigenaar is dan ook dat het een eersteklas charmeur is. Net als zijn of haar toekomstige auto.
Extra charmes gooit de Maserati in de strijd door middel van Poseidone Diamantato designvelgen in maat 19 inch. De multi-spaakwielen vallen op door hun distinctie. Het cachet druipt er haast letterlijk vanaf!

Interieur & uitrusting

Heel erg blij worden we ook van het interieur. Het Maserati-binnenste bevat 2 kleuren: Nero en Sabbia. Het dashboard, stuurwiel en de deurpanelen zijn uitgevoerd in zwart. De rest (lederen stoelen en dakhemel) heeft een beige afwerking. Het contrast is subliem te noemen en loopt over van stijl. Tijdloze stijl. Wat we al eerder schreven: een klassieker in spe!
Met zo’n luxueuze uitstraling mag het aan comfort uiteraard evenmin ontbreken. De Ghibli stelt niet teleur: een Business Pack, Compulsory Pack, Maserati Touch Control Multimedia met Navigatie en DAB, Bi-Xenonverlichting en Cruise Control maken het leven aan boord van de drietand wel érg gerieflijk. Voor maximale ontspanning zorgen de elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, Keyless Entry/Go, Climate Control en parkeersensoren voor + achter.

Techniek & performance

En dan moet het echte feest nog beginnen… Aan de basis van het dubbele blaasorkest staat een juweel van een 3,0 liter 6-cilinder in V-opstelling. De combinatie is goed voor een maximum vermogen van 330 pk, 500 Nm koppel en klanken die op het best verkochte album aller tijden niet zouden misstaan. Elke vorm van kracht wordt via een automatische transmissie met 8 versnellingen richting de achterwielen gestuurd en is een waarachtig genot voor uw gehoor. Kortom, rijplezier én -dynamiek gegarandeerd!
Ook op papier komt de liefhebber van sportieve stuurmansauto’s allerminst iets tekort: voor de 0-100 km/h sprint is slechts 5,6 seconden nodig. En (Duitse) ‘concurrenten’ met standaard elektronische begrenzer hebben het nakijken op topsnelheid. Bij de Maserati Ghibli 3.0 V6 Bi-Turbo ligt die op een indrukwekkende 263 km/h. Wie weet deze all-time Italiaanse schone op waarde te schatten?

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo

Alarm system
Bi-xenon headlights
Bluetooth
businesspack
Cruise control
Electronic climate control
Electric adjustable drivers seat
Keyless entry
leddagrijverlichting
Leather furnishing
LED rear lights
Alloy wheels 19
logoindehoofdsteunen
Metal color
navigatiesysteemfullmap
parkeersensorvoorenachter
Sport exhaust
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover