Maserati GranCabrio

Maserati GranCabrio

Model
GranCabrio
Type
Sport | Climate | Sportuitlaat |
Factory Color
bordeauxpontevecchio
Transmission
automaat
Mileage
37.125 km
Year
2011
Fuel
benzine
Guarantee
6 Maanden

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Maserati GranCabrio Sport

Loopt het water u ook spontaan in de mond? Ja? Dan kunnen we elkaar de hand schudden. Niet? Iedereen bevindt zich wel eens in een fase van ontkenning. Geeft niets, gaat vanzelf weer over. Maar hoe eerder u zich overgeeft aan de intense schoonheid van deze magnifiek samengestelde, nieuw in België geleverde Maserati GranCabrio Sport, hoe beter. Want dan kan het grote genieten pas écht beginnen. Zoals de naam van de Cabrio al zegt: ‘Gran’.
De super smaakvolle open 2+2 is sinds 2017 een graag geziene gast in onze werkplaats, waar ze trouw de onderhoudsbeurten liet uitvoeren. Daarvoor boog officieel Ferrari Maserati dealer F.M.A. in Antwerpen zich over de intrinsieke splendeur van het model. Met verve.

Exterieur

Nuovo Bordeaux Pontevecchio; probeer het maar eens uit te spreken. Het is in ieder geval minder eenvoudig dan ervan te houden. Wie origineel wil zijn, moet risico’s nemen. Des te groter is de vreugde wanneer het lukt. Want man man man, wat is deze Italiaanse schone goed gelukt!
We dachten inmiddels alles wel zo’n beetje gezien te hebben van de GranCabrio, maar nee hoor, Maserati had kennelijk nog wat achter de hand. Het zal moeilijk zijn om dit exemplaar te overtreffen als het om pure pracht gaat. Behalve de bijzondere keuze voor de lak, weten het Cioccolato dak, de 20 inch Neptune velgen in Grigio Mercury, alsmede de Giallo remklauwen moeiteloos de aandacht voor zich op te eisen. Zóveel esthetica in één machtige machine, dat getuigt van authentiek vakmanschap!

Interieur

Wonderschoon van buiten, wonderschoon van binnen. Liefhebbers kunnen in het interieur van de GranCabrio Sport opnieuw hun hart ophalen; de waanzinnige aantrekkingskracht doet hier niet onder voor die van het exterieur! Hoe doen ze dat toch in Italië?
Men neme Marrone Corniola lederen bekleding, monteert dit op stoelen, stuur en dashboard, voegt daaraan toe vloermatten in dezelfde tint, gecombineerd met een Beige Alcantara afwerking van de dakhemel en zie hier het (verbluffende) resultaat. Nog niet chic genoeg? Yeah right, maar oké: zowel het stuur als delen op het dashboard, de portieren, alsmede de pookknop, kennen tevens een Wenge houtafwerking. Poeh, zoveel klasse en stijl, daar moeten we gewoon even van bijkomen…

Uitrusting & techniek

Wat zijn luxe looks zonder een luxe uitrusting? Deze magisch mooie Maserati GranCabrio Sport is onder andere voorzien van parkeersensoren voor + achter, een automatisch dimmende binnenspiegel, Comfort Pack voorstoelen (elektrisch verstelbaar + verwarmd) en een Bose Surround Sound System.
Allemaal leuk en aardig, maar voor de beste muziek doen we toch écht een beroep op de V8 in het vooronder. In totaal geven 450 pk’s briljant weer hoe een sprint van 0-100 km/h (+ ver daarboven) hoort te klinken. En te voelen, want superkrachten hebben nu eenmaal ook invloed op uw fysieke gesteldheid. Dit brengt ons meteen op de volgende vraag: hoe zit het met uw buikkriebels?

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

aircometelektronischeregeling
Bluetooth
Cruise control
elektrischverstelbareenverwarmdevoorstoelen
gialloremklauwen
houtafwerkinginterieur
Wood steering weel
lichtmetalenvelgen20
logoindehoofdsteunen
luxeledereninterieur
Metal color
Fog lights
Navigation
Rear parking sensor
raamlijstenhoogglanszwart
specialekleur
Sports suspension
Sport exhaust
Xenon headlights
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover