Maserati Quattroporte

Maserati Quattroporte

Model
Quattroporte
Type
4.7 S | Schuifdak | Top staat!
Factory Color
grigioalfieri
Transmission
automaat
Mileage
62.910 km
Year
2008
Fuel
benzine
Guarantee
Garantie in overleg

The english description is not yet available for this vehicle. We would gladly provide you with more information by telephone or email. Our sincere apologies for this matter.

Maserati Quattroporte 4.7 S Automaat

Een Maserati voor de fijnproevers en een klassieker in wording! Deze uiterst smaakvol samengestelde Quattroporte 4.7 S betreft een volwaardige limousine volgens het (Italiaanse) boekje: inclusief vrachten stijl en charisma. Plus een conditie om uw vingers bij af te likken!
Aan Prins de eer om dit absolute topexemplaar in opdracht van de huidige eigenaar aan te prijzen: een liefhebber pur sang, en dat is de QP aan te zien… De drietand is extreem netjes en beschikt over een op en top Italiaanse aankleding. Kortom, een bella macchina in de zuiverste betekenis van het woord!

Exterieur

De Maserati Quattroporte schudde met zijn komst in 2004 het segment van de full-size luxe sedans behoorlijk op. De charmante looks, de onbetwiste verfijning en verslavende V8-sound waren ‘concurrenten’ tot op dat moment vreemd. Eind 2008 werd al deze Italiaanse perfectie nog eens verder bijgepunt, en daarvan zit u hier het oogverblindende resultaat.
De facelift Quattroporte is te herkennen aan een scherper gelijnd front, strakker vormgegeven bumpers en dito lichtunits. De typisch Italiaanse flair en klassieke details bleven gelukkig behouden, maar de auto oogt moderner, tijdlozer dan zijn voorganger. Gehesen in een uiterst elegant Grigio Alfieri maatpak komt dit des te beter tot zijn recht. Het grijze lakwerk is bovendien smetteloos, waardoor de aantrekkingskracht groter dan groot is.

Interieur

Groot is de Quattroporte 4.7 S sowieso. Dit is onder andere te merken aan de royale interieurruimte. Rechts achterin met een krantje plaatsnemen klinkt dus erg verleidelijk, maar de ‘werkplek’ van deze Maserati is dat evengoed! Het super chique Marrone Corniola leder prikkelt alle zintuigen en getuigt van een geweldige smaak. Mede dankzij het deels met Wenge hout afgewerkte stuurwiel plus Beige Alcantara dakhemel, heersen er klassieke sferen aan boord van de drietand. Dat deze auto met de grootst mogelijk zorg is samengesteld, blijkt wel uit fraaie details als de Beige gordels. Wat een eersteklas schoonheid! Bonus: ook binnenin is de algehele staat subliem…

Opties & extra’s

Dankzij het elektrisch bedienbare schuifdak schijnt er extra licht op al het moois in de QP-cockpit. Wilt u ongestoord TV kunnen kijken? Dan schuift u de Alcantara hemelbekleding er moeiteloos voor. Verblindt worden door alle schoonheid is natuurlijk leuk, maar misschien nog wel leuker is dat looks en uitrusting volledig in harmonie zijn: stoelen met Comfort Pack (elektrisch verstelbaar + verwarmd), een elektrisch verstelbare achterbank, Bose Multimedia & Audio System en een HomeLink garagedeuropener completeren de luxueuze uitrusting van deze topklasse limo.

Techniek & performance

Een ander handelsmerk van de Maserati Quattroporte is natuurlijk zijn aandrijflijn: een V8, echter niet zomaar een V8… Deze krachtige(re) 4,7 liter S-uitvoering levert 430 opzwepende pk’s en een sound die door merg en been gaat! Wanneer u uw ogen sluit zou u toch zweren dat er een supercar voorbij komt snellen. Over snel gesproken: de Quattroporte S heeft 5,4 seconden nodig om vanuit stilstand richting de 100 km/h te denderen en haalt een topsnelheid van 280 km/h. Want waarom zou je superkrachten begrenzen?

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo

Alcantara headlining
boseaudio
Cruise control
Electronic climate control
Electric adjustable front seat
ledachterlichten
Leather furnishing
lichtmetalenvelgenmulti-spaaks19
schakelmogelijkheidaanstuurwiel
Sliding roof
Heated front seats
Xenon headlights
 
 
 
 

wijhechtenveelwaardeaandebeschermingvanuwpersoonsgegevensbekijkonzeprivacypolicyvoormeerinformatiehierover