Exclusieve automerken bij Prins Esclusivo

Merken met historie. We zien ze graag op de Veluwe. Exclusieve automerken waar we al van jongs af aan verliefd op zijn. We hebben geen uitgesproken voorkeur voor de één of de ander. Allemaal doen ze ons hart sneller kloppen. Van Aston Martin tot Porsche en van Ferrari tot Maserati. Bekijk de merkenpagina's of ga direct naar het actuele aanbod.

Aston Martin

 

Het merk voor The Gentlemen. Voor de man met gevoel voor stijl die zich graag wil onderscheiden van de rest. U wilt een statement maken. Pure liefhebbers weten uw keuze voor een Aston Martin te waarderen als geen ander. Aston Martin heeft die onverwoestbare status van British High Class. Een trots en traditioneel merk. Elke Aston Martin zit vol met passie, power en authentiek vakmanschap.

 
 

Ferrari

 

De vurige jongensdroom uit Maranello. Als geen ander weet een Ferrari u kippenvel te bezorgen en doet hij iedereen omkijken. Het merk is toonaangevend in de wereld van sport- en supercars. Altijd vernieuwend en grensverleggend. Als de Ferrari specialist van de Veluwe heten we u graag van harte welkom. We begeleiden u niet alleen bij de aankoop van uw Ferrari. Ook het onderhoud is bij onze gepassioneerde monteurs in vertrouwde handen.

 

Lamborghini

 

Van flamboyante V12's tot zeldzame collectors items, élke Lamborghini is een klasse apart! Lamborghini eigenaren zullen niet makkelijk overstappen naar een ander merk en dat heeft zo zijn redenen. Een Lamborghini zorgt altijd en overal voor opwinding! Het is de jongensdroom die extreem design combineert met uitzonderlijk  technisch vernuft. Hoewel ze zeldzaam zijn, hebben wij regelmatig Lamborghini's te koop staan.  

 

Maserati

 

Maserati staat voor pure emotie en ongekende luxe. Elke dag wilt u ook dat anderen van die Italiaanse klasse genieten. U wilt laten zien dat u weet hoe een superieure auto vormgegeven dient te zijn. Maserati is een merk dat altijd stijlvolle en spraakmakende auto’s ontwerpt. Een merk waarbij alles draait om pure passie. Wij zijn er trots op dat we ons al jaren een echte Maserati specialist mogen noemen. U kunt bij ons zowel voor de aanschaf als het onderhoud van uw Maserati terecht.

 
 

Porsche

 

Het merk met de vele gezichten. Wij waarderen Porsche niet alleen om de imposante historie en de geweldige modellen zoals de legendarische 911 Carrera RS. Maar zeker  ook om de constante ontwikkeling in design en techniek. Niet alleen voor de aankoop maar ook voor het onderhoud van uw Porsche bent u bij ons aan het juiste adres. 

 
 

Bentley

Weinig merken evenaren de luxe en sublieme afwerking van een Bentley. Zoals het een merk met een British heritage betaamt, is alles met zeer veel gevoel voor stijl en traditie vormgegeven. De beste kwaliteit leer, de mooiste houtsoorten, exclusieve handgemaakte details… Voor een Bentley is alleen het beste goed genoeg. Laat u verrassen en ontdek hoe dit merk een luxe uitstraling feilloos weet te combineren met sportiviteit en power! Voor echte liefhebbers zijn wij altijd op zoek naar mooie Bentley's. Maar natuurlijk weten trotse bezitters ons ook te vinden voor professioneel onderhoud. 

Ons huidige Bentley aanbod