Stay Tuned!

Welkom op de nieuwspagina! Lees hier alles over Prins Esclusivo, uitnodigende events en de laatste ontwikkelingen rond de meest exclusieve auto’s.


Enjoy, Daan 

Nieuws

 • Avond Trackday Zandvoort: wo 14 juni

  Door: Daan
  06 juni 2017

  Prins Esclusivo organiseert in samenwerking met GP Elite een avond Trackday op Circuit Zandvoort. Woensdag 14 juni is van 17.00 uur tot 21.00 uur het circuit beschikbaar om met maximaal 36 auto's te gaan genieten! Zo heeft u voldoende ruimte op het circuit om te leren en vooral te genieten. De evenementen van GP Elite staan erom bekend een exclusief karakter te hebben, waar met zeer veel respect voor elkaars materiaal gereden wordt.

 • Prins Ardennen Tour 2017: een historische aangelegenheid!

  Door: Daan
  12 mei 2017

  Op vrijdag 5 mei jl. kwamen 32 liefhebbersauto’s in allerlei soorten, maten, alsmede uit diverse bouwjaren bijeen voor een exclusieve deelname aan de Prins Ardennen Tour editie 2017. Een select groepje trouwe Prins klanten – dat gelijk staat aan een uiterst prettig gezelschap, ging een historisch weekend tegemoet. Deze stond volledig in het teken van prachtige routes, sfeervolle locaties, smaakvol eten en natuurlijk: mooie auto’s. Zelfs het weer was perfect!

 • Video: Aston DB11 - The Night Out

  23 februari 2017

  Succesvol zijn loont. Maar wat voor zin heeft het om keihard voor uw succes te werken als u niet geniet van het rendement? In deze classy video met stijlvol aangeklede personages en een hagelnieuwe Aston Martin DB11 in de hoofdrol, hebben we een duidelijke boodschap. Speciaal voor eenieder die zich het kan permitteren om maximaal te genieten van luxe, snelheid en sensatie, maar het (nog) niet doet.

  Passion is not to be awaited, you should hunt it down. And we've got the ultimate tool to do so: the Aston Martin DB11

 • Bij Prins in de leer

  Door: Daan
  30 december 2016

  Maak kennis met een tweetal recente aanwinsten van Wim Prins: de studenten Marjon en Henk! Het jonge bloed versus de frisse wind. Twee keer een nieuw gezicht binnen de organisatie, met ieder hun eigen kwaliteiten. De belangrijkste: de ‘ouwe garde’ scherp houden!

  Zowel Marjon als Henk volgt de opleiding Junior Accountmanagement Commercieel. De twee zijn dus aan elkaar gewaagd! Grote kans dat u komende tijd met het goed gehumeurde duo te maken krijgt. Des te interessanter om te weten wie de karakters achter de gezichten zijn…

 • 2e Editie Prins Tour, sept 2017

  Door: Daan
  04 november 2016

  De bladeren vallen van de boom, de temperatuur daalt en de dagen worden korter. Hoogste tijd om een heerlijke, zonovergoten najaarstrip te boeken naar het prachtige, warme zuiden van Europa!

  Inderdaad, u leest het goed: bij Prins zijn we van plan een waardig vervolg te geven aan de sfeervolle Prins Italië Tour van 2015. Met zo’n succesvolle rit was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat de volgende reis zich zou aandienen. Het enige dat nodig is om Prins Tour 2017 werkelijkheid te laten worden is: héél veel animo! En daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

1 - 5 van 21
 
per 
Stay Tuned!

Welkom op de nieuwspagina! Lees hier alles over Prins Esclusivo, uitnodigende events en de laatste ontwikkelingen rond de meest exclusieve auto’s.


Enjoy, Daan