header

2e Editie Prins Tour, sept 2017

De bladeren vallen van de boom, de temperatuur daalt en de dagen worden korter. Hoogste tijd om een heerlijke, zonovergoten najaarstrip te boeken naar het prachtige, warme zuiden van Europa!

Inderdaad, u leest het goed: bij Prins zijn we van plan een waardig vervolg te geven aan de sfeervolle Prins Italië Tour van 2015. Met zo’n succesvolle rit was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat de volgende reis zich zou aandienen. Het enige dat nodig is om Prins Tour 2017 werkelijkheid te laten worden is: héél veel animo! En daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Het plan is om op maandag 11 september 2017 te starten in het pareltje van Frankrijk: de Côte d’Azur. Via een scala aan tunnels (ramen en/of kap open, rechtervoet naar beneden en genieten maar!) wordt u vanaf de Franse zuidkust in noordelijke richting geleid, om vervolgens de prachtigste bergpassen te beklimmen. Na het passeren van de Italiaanse grens doen we de schitterende kustweg van de legendarische Bloemenrivièra aan. We eindigen ‘de tour’ op zaterdag 16 september in Milaan.

 

Meer informatie en een inschrijfformulier vindt u op www.wimprins.nl/PrinsTour2017