Nieuws

 • Nagenieten: Prins Rijndal Tour 2018

  Door: Daan
  25 april 2018

  Eind april jongstleden heeft de Prins Rijndal Tour plaatsgevonden. Een tweedaagse tourrit van het Rijndal tot aan Winterberg, speciaal georganiseerd voor onze trouwe Prins klanten! Het was een succes! Mooi weer, top locaties, een prachtige route, gezellige mensen en natuurlijk mooie auto's!

 • Ferrari 488 Speciale of GTO

  Door: Geert Baan
  13 februari 2018

  Deze debutante gaat al onze aandacht opeisen.. gegarandeerd! Het wordt in maart exact drie jaar geleden dat Ferrari de 488 GTB onthulde. Op het podium pronkte destijds, in een vurig rode jas, het perfectionisme van Ferrari! En nu, drie jaar later, willen de Italianen bewijzen dat het nóg beter kan, nóg.. specialer!

 • New Lancia Stratos

  Door: Geert Baan
  13 februari 2018
  In 1973 nam Lancia de Stratos HF in productie; ‘s werelds eerste auto die speciaal voor de rallysport werd ontwikkeld. Drie jaar op rij won Lancia de wereldkampioenschappen met de Stratos. Daarna hoorden we niets meer van de legende. Tot voor kort..
 • Rolls Royce Cullinan

  Door: Geert Baan
  13 februari 2018

  De Rolls Royce Cullinan is één van de debutanten tijdens de Autosalon van Genève in maart. Wat maakt deze auto zo bijzonder en wat weten we allemaal al?

 • Ferrari vervangt de California

  04 september 2017

  In gedachten zijn we in Modena, bij de renstallen van de Ferrari-familie. Het is nog vroeg. De warme Italiaanse zon komt net op boven de Italiaanse heuvels. Ferme hamerslagen doorbreken de serene ochtendrust. We gaan polshoogte nemen. Wanneer we de grote renstal naderen komt een kleine Italiaanse man ons tegemoet. Onder zijn linkerarm klemt hij een trapje, onder de rechter een hamer en een naambordje. In het voorbijgaan lezen we vluchtig wat erop staat; ‘California T’. We kijken elkaar verbaasd aan. ‘Zou het..?’. We spoeden ons naar de renstallen en lopen rechtstreeks naar de kraal van Ferrari ‘s instapmodel. Boven de deurpost pronkt een zichtbaar nieuw naambordje. ‘Dus toch!’. We worden met sierlijke letters voorgesteld aan Ferrari ‘s jongste volbloed: ‘Portofino’.

  Nieuwsgierig komen we dichterbij. We leggen onze handen op de lage staldeur en leunen voorover, op zoek naar een teken van leven. Met een schrik deinzen we achteruit! Onze ogen ontmoeten de donkere, uitdagende blik van een Ferrari die ons op het eerste gezicht helemaal niet aan zijn voorganger doet denken. Hij heeft scherpe lijnen en oogt ontzettend agressief. Is dít de vervanger van de California T? Dan is het predicaat ‘instapmodel’ ronduit denigrerend!

1 - 5 van 28
 
per