Nieuws

 • De nieuwe Bentley Continental GT

  04 september 2017

  Sluit je ogen en beeld je een vliegend tapijt in. Eén met de volledige woonkamer uitrusting er nog op. Dat beeld omschrijft de nieuwe Bentley Continental GT waarschijnlijk het beste.

  De Bentley Continental GT. Een auto met tapijtjes in plaats van vloermatten, een Breitling klok die de waarde van de auto bijna verdubbeld en een 6.0 liter 12 cilinder die moedig standhoudt in een wereld waar ‘downsizing’ bijna wordt verplicht. Dit jaar presenteert Bentley de nieuwe Continental GT en zo te zien is hij in de tussentijd naar de sportschool geweest. Hij is slanker, lichter en sterker dan zijn voorganger.

 • (Alweer) Een nieuwe Maserati Ghibli

  04 september 2017

  Maserati heeft de Ghibli voorzien van een update.. alweer. Deze keer besloot de Italiaanse autofabrikant het geüpdatete model van een bijvoegsel te voorzien (inclusief bijhorende badges) zodat wij weten dat het om een nieuwe uitvoering van de Ghibli gaat: de GranLusso. Die badges zijn van harte welkom, want verder is het moeilijk om de nieuwe versie van zijn voorganger te onderscheiden. Niet dat dat overigens erg is, want de Ghibli ziet er altijd goed uit!

 • Avond Trackday Zandvoort: wo 14 juni

  Door: Daan
  06 juni 2017

  Prins Esclusivo organiseert in samenwerking met GP Elite een avond Trackday op Circuit Zandvoort. Woensdag 14 juni is van 17.00 uur tot 21.00 uur het circuit beschikbaar om met maximaal 36 auto's te gaan genieten! Zo heeft u voldoende ruimte op het circuit om te leren en vooral te genieten. De evenementen van GP Elite staan erom bekend een exclusief karakter te hebben, waar met zeer veel respect voor elkaars materiaal gereden wordt.

 • Prins Ardennen Tour 2017: een historische aangelegenheid!

  Door: Daan
  12 mei 2017

  Op vrijdag 5 mei jl. kwamen 32 liefhebbersauto’s in allerlei soorten, maten, alsmede uit diverse bouwjaren bijeen voor een exclusieve deelname aan de Prins Ardennen Tour editie 2017. Een select groepje trouwe Prins klanten – dat gelijk staat aan een uiterst prettig gezelschap, ging een historisch weekend tegemoet. Deze stond volledig in het teken van prachtige routes, sfeervolle locaties, smaakvol eten en natuurlijk: mooie auto’s. Zelfs het weer was perfect!

 • Video: Aston DB11 - The Night Out

  23 februari 2017

  Succesvol zijn loont. Maar wat voor zin heeft het om keihard voor uw succes te werken als u niet geniet van het rendement? In deze classy video met stijlvol aangeklede personages en een hagelnieuwe Aston Martin DB11 in de hoofdrol, hebben we een duidelijke boodschap. Speciaal voor eenieder die zich het kan permitteren om maximaal te genieten van luxe, snelheid en sensatie, maar het (nog) niet doet.

  Passion is not to be awaited, you should hunt it down. And we've got the ultimate tool to do so: the Aston Martin DB11

6 - 10 van 28
 
per