Nieuws

 • Bij Prins in de leer

  Door: Daan
  30 december 2016

  Maak kennis met een tweetal recente aanwinsten van Wim Prins: de studenten Marjon en Henk! Het jonge bloed versus de frisse wind. Twee keer een nieuw gezicht binnen de organisatie, met ieder hun eigen kwaliteiten. De belangrijkste: de ‘ouwe garde’ scherp houden!

  Zowel Marjon als Henk volgt de opleiding Junior Accountmanagement Commercieel. De twee zijn dus aan elkaar gewaagd! Grote kans dat u komende tijd met het goed gehumeurde duo te maken krijgt. Des te interessanter om te weten wie de karakters achter de gezichten zijn…

 • 2e Editie Prins Tour, sept 2017

  Door: Daan
  04 november 2016

  De bladeren vallen van de boom, de temperatuur daalt en de dagen worden korter. Hoogste tijd om een heerlijke, zonovergoten najaarstrip te boeken naar het prachtige, warme zuiden van Europa!

  Inderdaad, u leest het goed: bij Prins zijn we van plan een waardig vervolg te geven aan de sfeervolle Prins Italië Tour van 2015. Met zo’n succesvolle rit was het natuurlijk slechts een kwestie van tijd voordat de volgende reis zich zou aandienen. Het enige dat nodig is om Prins Tour 2017 werkelijkheid te laten worden is: héél veel animo! En daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

 • Video: Maserati Levante op de Veluwe

  Door: Daan
  02 september 2016

  We gaan ervan uit dat we de nieuwe Maserati Levante in de toekomst hoofdzakelijk op het asfalt gaan tegenkomen. Toch verlieten wij, net als de Italiaanse sportwagenfabrikant deed bij het ontwerp van dit model, de gebaande paden bij het produceren van deze video. Juist om te kijken of de auto daar ook tot zijn recht komt.

 • Maserati Levante bij Prins Esclusivo

  Door: Daan
  30 augustus 2016

  Nooit meer hoeven kiezen tussen schoonheid en sportiviteit, comfort en dynamiek, ruimte en raffinement. Met trots presenteren we u een gloednieuwe aanwinst in de Esclusivo collectie: een origineel Nederlandse Maserati Levante S, met 0 voorgaande eigenaren.

 • Openbaar: Maserati Levante

  Door: PrinsEsclusivo Team
  24 februari 2016

  Maserati Levante, de Maserati onder de SUV's. In aantocht naar de officiele onthulling op 1 maart vanuit Geneve heeft Maserati de eerste beelden en informatie vrijgegeven betreffende hun eerste SUV. De eerste exemplaren zouden al van de band gerolt moeten zijn en een europese marktintroductie zou al voor komend voorjaar op de planning staan! 

11 - 15 van 28
 
per