Nieuws

 • Ferrari F12 Tour de France

  14 oktober 2015

  Ferrari onthult de F12 tdf (Tour de France) als eerbetoon aan de legendarische Tour de France race. Ferrari domineerde hier in de jaren '50 & ’60, met name met de 250 GT Berlinetta die vier opeenvolgende edities op een rij won.

 • Prins Italië Tour: een geslaagde road trip!

  17 september 2015

  Italië: het land van het lekkere eten, de betere wijnen, de prachtigste meren, de idyllische dorpen, de gastvrije mensen en natuurlijk het fantastische klimaat. Maar wellicht minstens zo belangrijk: het land van de uitdagende smalle straatjes, de karakteristieke klinkers, de glooiende bergwegen, de fraaie haarspeldbochten en natuurlijk de mythische automerken! We hebben het vorige week met aan aantal klanten mogen ervaren tijdens de Prins Italië Tour, en het was geweldig!

 • Jubiluemjaar voor Prins

  20 februari 2015

  Autobedrijf Wim Prins bestaat 25 jaar. Een jubileum waar we met z¹n allen enorm trots op zijn! Trots op de merken die we vertegenwoordigen, de producten die we presenteren én op ons hechte team! Een aantal van onze medewerkers zijn al sinds de start betrokken bij de organisatie. Al 25 jaar lang vormen zij met veel passie het kloppend hart van Wim Prins. Een vertrouwd gezicht voor u als klant. Het fundament voor ons als team. Net als u! Immers, zonder u hadden wij dit jubileum nooit kunnen vieren. Wij willen daarom graag iets terugdoen. Als blijk van dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf. 

  Bekijk hier de feestagenda voor 2015

 • Ferrari 488 GTB

  03 februari 2015

  Veertig jaar na de onthulling van de Ferrari's eerste middenmotor V8, de 308 GTB, opent Ferrari een nieuw hoofdstuk in haar 8-cilinder geschiedenis. De nieuwe 488 GTO is online aan de wereld getoond en zal begin maart in Geneve live te bewonderen zijn. Ferrari belooft een auto waarin zelfs de slechtste coureur profiteert van alle knowhow die Ferrari de afgelopen jaren heeft opgedaan in de F1, WEC (waarin de 458 GT 2 jaar op rij de 24h Le Mans won) en het befaamde XX-programma.

 • The Lamborghini chase

  30 oktober 2014

  Een mini-film met in de hoofdrol een Lamborghini Countach uit de Prins Classics collectie en een Lamborghini Huracan uit de Prins Esclusivo collectie. Enjoy! 

16 - 20 van 28
 
per