Nieuws

 • Circuit Training & Track Day, 1 december

  16 oktober 2014
  Het is weer tijd voor een Circuit Training en Track Day, dit keer op het uitdagende circuit van Zandvoort! Ultiem genieten van uw auto onder begeleiding van professionele trainers!
 • Ferrari naar Le Mans?

  15 oktober 2014

  Gaat Ferrari voor een sensationele terugkeer naar Le Mans?

  Ferrari vs Porsche in de LMP1 klasse op Le Mans. Het belooft weer een historische ontmoeting te worden. Een ontmoeting waar we al sinds de jaren 70 naar uitkijken. Toen was het de Duitse 12 cilinder boxer van de 917 die het won van de V12 Ferrari 512 uit Maranello. Wie weet wat ons dit keer te wachten staat?   

 • Karttraining geslaagd!

  02 juli 2014
  Liefhebbers van snelheidssensatie en G-krachten, dat zijn wij allemaal! Onlangs hebben wij samen met een aantal Prins Esclusivo klanten de kans gekregen om ons als echte coureurs op het circuit te wanen. 
 • Nieuwe coupe voor Maserati

  29 april 2014
  Het gaat goed met Maserati. De nieuwe Ghibli en Quattroporte berijken verkoopaantallen die voor het merk compleet nieuw zijn. Bloomberg, de experts in het analyseren van handel en financieen, verwacht zelfs dat Maserati dit jaar zo'n 42000 auto's zal verkopen. Dat is drie keer zo veel als de 15400 die er vorig jaar werden verkocht.
 • Esclusivo kart event

  26 maart 2014

  Wilt u ook eens ervaren wat coureurs dagelijks meemaken?

  Prins Esclusivo organiseerd een karttraining met professionele instructeurs en krachtige race-karts, exclusief voor Prins Esclusivo klanten!

21 - 25 van 28
 
per