Naamloos-3

Avond Trackday Zandvoort: wo 14 juni

Prins Esclusivo organiseert in samenwerking met GP Elite een avond Trackday op Circuit Zandvoort. Woensdag 14 juni is van 17.00 uur tot 21.00 uur het circuit beschikbaar om met maximaal 36 auto's te gaan genieten! Zo heeft u voldoende ruimte op het circuit om te leren en vooral te genieten. De evenementen van GP Elite staan erom bekend een exclusief karakter te hebben, waar met zeer veel respect voor elkaars materiaal gereden wordt.

Tijdschema 14 juni:

15:45 uur     Inschrijving

16:00 uur     Theorie en veiligheidsbriefing

16:25 uur     Opstellen en BBQ geopend

17:00 uur     Start training
19:00 uur     BBQ gesloten

21:00 uur     Afsluiting en uitreiking certificaten

 

Tussen het rijden door geniet u deze avond van het overheerlijke vlees van de BBQ. Op de baan kunt u door een beperkt aantal inschrijvingen zich maximaal concentreren op uw rijtechniek. Het is mogelijk om een raceauto van GP Elite te huren! Benieuwd naar de kosten en mogelijke race auto’s? Vraag bij GP Elite naar de mogelijkheden via 0299 – 77 66 26 of via info@gp-elite.nl

De kosten voor deelname bedragen € 499,- incl. BTW. In deze prijs zit 50 minuten privé instructie van een trainer naast u in de auto inbegrepen. Extra sessies privé instructie kunnen worden bijgeboekt!

Meer inhoudelijk informatie over de training of voor het plaatsen van een reservering, klik hier: http://gp-elite.nl/gp-circuit/circuittraining-2.html

Bent u al bedreven in het circuit rijden? Een Trackday rijden is ook mogelijk; wij hanteren een open pit lane! Dit garandeert maximale rijtijd en optimaal plezier van uw sportieve auto.

De kosten voor het rijden van een Trackday (excl. instructie) bedragen € 399,- incl. BTW.

Een plek te reserveren? Neem contact met ons op via jeroenvankranen@prinsesclusivo.nl of bel 0341-257014 en vraag naar Jeroen!