Circuit Training & Track Day, 1 december

Het is weer tijd voor een Circuit Training en Track Day, dit keer op het uitdagende circuit van Zandvoort! Ultiem genieten van uw auto onder begeleiding van professionele trainers!

Circuittraining:

Deze training biedt u de mogelijkheid om met uw exclusieve auto onder begeleiding van een professionele instructeur op een écht racecircuit te rijden. De focus bij de Circuittraining ligt vooral op specifieke rijtechnieken en het vinden van de ideale lijnen. Geleerd wordt om met hoogte verschillen en camber wisselingen om te gaan, de grip van de baan te bepalen en racetechnieken toe te passen op een volwaardig circuit. Aan het einde van de training bent u in staat om snel, vloeiend en beheerst over het circuit te rijden en weet u moeiteloos de ideale lijn te vinden.

Track Day:

Uiteraard is het ook mogelijk om enkel de Track Day te rijden. De uitgelezen kans om vrijuit de volle potentie van uw auto  te benutten!

Raceauto huren?

Voor diegene die niet met hun eigen auto op het circuit willen rijden, bieden wij de mogelijkheid om een raceauto te huren. U kunt kiezen uit een BMW 325i of een M3. Deze auto’s zijn opgebouwd volgens de FIA veiligheidsnormen en voorzien van semi-slicks voor optimale grip. Banden en brandstof zijn inbegrepen, schadegevallen echter niet.

Waar en wanneer:

Locatie: Zandvoort
Datum: 1 december 2014
Aanvang: 11:45
Training / vrij-rijden: 13:00 – 17:00 uur
Trainingstijd: 4 uur
 
Prijs:
 
Inschrijving Circuittraining (incl. instructie)  € 499 ,-
Tweede bestuurder (incl. instructie) € 125 ,-
Inschrijving Track Day (excl. instructie) € 399 ,-
Tweede bestuurder (excl. instructie) € 49 ,-
BMW E36 325i (190 PK) € 699,-
BMW E36 M3 (281 PK) € 899 ,-
Toeschouwer € 39 ,-
Verzekering* € 175 ,-

 

* Wanneer u uw auto besluit te verzekeren bent u verzekerd voor een casco schade van € 25.000,- tegen een eigen risico van € 500,-   
* Voor de huurauto geld een total loss waarde van € 10.000,- en een eigen risico van € 1500,-