Maserati Levante S, direct leverbaar (8)

Maserati Levante bij Prins Esclusivo

Nooit meer hoeven kiezen tussen schoonheid en sportiviteit, comfort en dynamiek, ruimte en raffinement. Met trots presenteren we u een gloednieuwe aanwinst in de Esclusivo collectie: een origineel Nederlandse Maserati Levante S, met 0 voorgaande eigenaren.

De Levante is de eerste crossover SUV ooit die het befaamde Trident logo draagt. En wat ons betreft niet de laatste! Eén blik op dit egaal witte exemplaar is voldoende om te zien dat de passie voor stijl en vakmanschap er aan alle kanten vanaf druipt. Het is de Italiaanse sportwagenfabrikant gelukt: een krachtige SUV bouwen met meer ziel dan welke andere auto in dit segment dan ook. Niet verkeerd, voor een eerste poging!

Deze Maserati Levante S is direct uit voorraad leverbaar. Meer informatie vind u hier, of neem even contact met ons op. 
 

Maserati Levante S - direct leverbaar bij Prins Esclusivo

We gaan ervan uit dat we de nieuwe Maserati Levante in de toekomst hoofdzakelijk op het asfalt gaan tegenkomen. Toch verlieten wij, net als de Italiaanse sportwagenfabrikant deed bij het ontwerp van dit model, de gebaande paden bij het produceren van deze video. Juist om te kijken of de auto daar ook tot zijn recht komt. In het hart van de Veluwe maakte team Prins kennis met het oogverblindende design en de minstens zo indrukwekkende rijeigenschappen van de Levante S. Maserati’s nieuwste aanwinst is er één van de buitencategorie: hoe langer je ernaar kijkt, hoe mooier dat hij wordt. Niets verraadt dat dit de eerste crossover SUV ooit is van het befaamde merk. Wat ons betreft is het dan ook zeker niet de laatste! Een groter compliment kunnen we de Maserati Levante niet geven. Bent u, na het zien van de beelden, ook warmgelopen voor de charmes van deze bijzondere drietand? Goed nieuws: hij is nu uit voorraad leverbaar bij Prins Esclusivo! www.prinsesclusivo.nl