Nagenieten: Prins Rijndal Tour 2018

Door Daan
25 april 2018

Eind april jongstleden heeft de Prins Rijndal Tour plaatsgevonden. Een tweedaagse tourrit van het Rijndal tot aan Winterberg, speciaal georganiseerd voor onze trouwe Prins klanten! Het was een succes! Mooi weer, top locaties, een prachtige route, gezellige mensen en natuurlijk mooie auto's!

Het was een geweldige ervaring om met zo veel gewaardeerde Prins klanten tegelijk op pad te zijn. Maar liefst 40 equipes begonnen we vanuit het prachtige Schloss Bensberg aan de twee-daagse tourrit. De sfeer op zo'n tourrit met stuk voor stuk autoliefhebbers is fantastisch, iets waar het mooie weer en de schitterende locaties nog een schep bovenop deden! Deelnemers waren niet alleen aangenaam verrast door de sfeer binnen de groep, maar ook van het feit dat er zo dicht bij huis zulke mooie rijders-wegen te vinden zijn. Een ervaring die we volgend jaar zeker weer zullen proberen te evenaren! 

Prins Rijndal Tour 2018 | Aftermovie

De aftermovie van een zeer geslaagde Prins Rijndal Tour 2018! We reden op 20 & 21 april met 41 teams een schitterende route rondom de Rijn, met als eindpunt Winterberg. Schitterende auto's, gezellige mensen, mooie route en unieke locaties!