Nieuwe coupe voor Maserati

Het gaat goed met Maserati. De nieuwe Ghibli en Quattroporte berijken verkoopaantallen die voor het merk compleet nieuw zijn. Bloomberg, de experts in het analyseren van handel en financieen, verwacht zelfs dat Maserati dit jaar zo'n 42000 auto's zal verkopen. Dat is drie keer zo veel als de 15400 die er vorig jaar werden verkocht.

Het gaat goed met Maserati. De nieuwe Ghibli en Quattroporte bereiken verkoopaantallen die voor het merk compleet nieuw zijn. Bloomberg, de experts in het analyseren van handel en financieen, verwacht zelfs dat Maserati dit jaar zo'n 42000 auto's zal verkopen. Dat is drie keer zo veel als de 15400 die er vorig jaar werden verkocht.

Ondanks die stijging van het totaal aantal verkochte voertuigen is er één model die niet in die lift is gestapt, de Gran Turismo. Het nog steeds wonderschone en opwindende model, die in 2013 nog werdt opgefrist, voelt de adem in de nek van het prachtige Alfieri concept. Het in Geneve getoonde concept geeft volgens Maserati een duidelijke indicatie van hoe de toekomstige modellen van het merk er uit zullen zien. Volgens Lorenzo Ramaciotti, verantwoordelijk voor de Alfieri-afdeling, is het niet ondenkelijk dat er binnen 2 jaar een nieuwe coupe geproduceerd zal worden.

Abarth 500c official video

De officiële video van de Abarth 500c. Kijk voor meer Abarth op www.prinsabarth.nl