Openbaar: Maserati Levante

Maserati Levante, de Maserati onder de SUV's. In aantocht naar de officiele onthulling op 1 maart vanuit Geneve heeft Maserati de eerste beelden en informatie vrijgegeven betreffende hun eerste SUV. De eerste exemplaren zouden al van de band gerolt moeten zijn en een europese marktintroductie zou al voor komend voorjaar op de planning staan! 

Traditioneel als de Italianen zijn is ook de nieuwe SUV vernoemd naar een wind. Levante is een warme, mediterrane wind die in een handomdraai kan veranderen van milde zucht in een krachtige storm. De Levante belooft een SUV als geen ander te zijn en belichaamt de passie, de verfijnde techniek en exclusiviteit zoals u die op elke Maserati vind. 

Het ontwerp van de Levante beschikt over duidelijke Maserati kenmerken en Italiaanse karakter. De agressieve neus is voorzien van de nieuwe koplampen welke zijn gescheiden in twee elementen, waarvan de bovenste koplampunit aansluit op de grille. Maserati's ontwerp handtekening is duidelijk zichtbaar aan de zijkanten: de drie iconische ventilatieopeningen op de voorspatborden, de trapeziumvormige C-stijl met het logo "Saetta" en de grote, frameloze portierruiten. De achterkant wordt gedomineerd door de zeer taps toelopende achterruit en gestroomlijnde vorm.

Op een technisch niveau laat Maserati alleen los dat het chassis is ontworpen voor uitstekende 'Maserati waardige' prestaties zowel op de weg als off-road. Hij zal een zeer rijke standaard zijn uitgevoerd met: geavanceerde elektronische ophanging met gestuurde demping en luchtvering, "Q4" intelligent all-wheel drive en 8-traps automatische transmissie speciaal gekalibreerd voor nieuwe SUV van het merk.

Wanneer de Maserati Levante exact in nederland leverbaar zal zijn is nog niet bekend, maar we houden u graag op de hoogte. Heeft u interesse in de nieuwe SUV van Maserati? Neem in dat geval contact op met jeroenvankranen@prinsesclusivo.nl dan doen we u graag een aantrekkelijk voorstel.