Header 1

Prins Ardennen Tour 2017: een historische aangelegenheid!

Op vrijdag 5 mei jl. kwamen 32 liefhebbersauto’s in allerlei soorten, maten, alsmede uit diverse bouwjaren bijeen voor een exclusieve deelname aan de Prins Ardennen Tour editie 2017. Een select groepje trouwe Prins klanten – dat gelijk staat aan een uiterst prettig gezelschap, ging een historisch weekend tegemoet. Deze stond volledig in het teken van prachtige routes, sfeervolle locaties, smaakvol eten en natuurlijk: mooie auto’s. Zelfs het weer was perfect!

Kasteel Elsloo fungeerde op Bevrijdingsdag als startpunt van de Tour; een startpunt in stijl. Gelegen in een unieke entourage werd er uitgebreid voor de innerlijke mens gezorgd, alvorens het rechterpedaal richting het tapijt ging. Onderweg kwamen de deelnemers ogen en oren tekort; het kronkelende asfalt bracht eenieder langs de meest poëtische plekjes en bijzondere gelegenheden waar gretig koffie en huisgemaakte appeltaart werd genuttigd.

Dag één eindigde zoals deze begon: bij een weergaloos château. Dit keer gevestigd in het noorden van Luxemburg: Chateau Urspelt. Een scène die authentieke smaakmakers en zuivere levensgenieters aansprak vanwege de ambiance ‘raffinée’, het buitengewoon smakelijke diner en het sprookjesachtige verblijf.

De opkomende zon op zaterdagochtend zorgde letterlijk en figuurlijk voor het eerste aangename lichtpuntje op dag twee. Velen zouden nog volgen. Vogels floten vol overgave, alsof ze wisten wat ons te wachten stond. Na een stevig ontbijt kroop men vol enthousiasme achter het stuur, klaar om de avontuurlijke rit een waardig vervolg te geven. Het was iedere seconde, bocht na bocht, maximaal genieten geblazen. Geen wonder dat de tijd voorbij vloog!

In de loop van de middag kwam de Tour ten einde. Maar niet voordat het gezelschap nog één keer een historische bestemming aandeed: Kasteel Heeze, waar een heerlijke lunch klaar stond als afsluiter, alsmede in het verlengde van een meer dan geslaagde Prins Ardennen Tour!

Tot slot willen we graag alle Prins klanten hartelijk bedanken voor hun deelname, bezieling en de gezelligheid die zij meebrachten. Tegen de locaties willen we zeggen: bedankt voor de perfecte zorg en aandacht voor alle aanwezigen. Ondertussen begint het bij ons alweer te kriebelen… Bij voldoende animo komt er zeker weer een volgende editie! Bent u erbij?

Ardennen Tour 2017 - Aftermovie

Op 5 mei 2017 klonk het startsein vanaf een prachtig kasteel in de glooiende contreien van Limburg: kasteel Elsloo. Vóórdat de eerste equipe het rechterpedaal kon vloeren, werd er uitgebreid voor de innerlijke mens gezorgd op deze historische plek. Een uniek avontuur vraagt immers om een uitstekende bodem! Onderweg was het maximaal genieten van al het moois dat de route te bieden had: kronkelend asfalt, mooie plaatsjes, geweldige auto's en  koffie met huisgemaakte appeltaart.  Dag één eindigde zoals deze begon: bij een weergaloos château. Dit keer gevestigd in het noorden van Luxemburg: Chateau Urspelt. Een scène die authentieke smaakmakers en zuivere levensgenieters aansprak vanwege de ambiance ‘raffinée’, het buitengewoon smakelijke diner en het sprookjesachtige verblijf. Zaterdagochtend werden de deelnemers gewekt door een prachtige ochtendzon en fluitende vogels. Na een stevig ontbijt werd er verheugd achter het stuur gekropen, klaar voor weer een prachtige route. Het was genieten geblazen, mede door het heerlijke weer en de prachtige omgeving!  In de loop van de middag arriveerde de deelnemers bij Kasteel Heeze, waar een heerlijke lunch klaar stond als afsluiter van een zeer geslaagde Prins Ardennen Tour.  Bent u er volgend jaar weer/ook bij?!