Aston header

Video: Aston DB11 - The Night Out

Succesvol zijn loont. Maar wat voor zin heeft het om keihard voor uw succes te werken als u niet geniet van het rendement? In deze classy video met stijlvol aangeklede personages en een hagelnieuwe Aston Martin DB11 in de hoofdrol, hebben we een duidelijke boodschap. Speciaal voor eenieder die zich het kan permitteren om maximaal te genieten van luxe, snelheid en sensatie, maar het (nog) niet doet.

Passion is not to be awaited, you should hunt it down. And we've got the ultimate tool to do so: the Aston Martin DB11

De DB11 is een toonbeeld van Brits raffinement, gegoten in een hypermodern en technisch geavanceerd maatkostuum. Het weergaloze design is grotendeels gebaseerd op rekenkundige principes voor een ideale luchtstroom en verhoogde stabiliteit. Toch is de elegant gestileerde carrosserie evengoed onmiskenbaar een Aston Martin. De DB11 is nu verkrijgbaar bij Prins Esclusivo!

Net als de uitrusting van de Aston Martin, zijn ook de kledingstukken van de karakters custom(e) made. Wij danken Atelier 9 mannenmode voor de verzorging van de mannelijke personage, in de vorm van een prachtig Seven Dails London kostuum. Donna damesmode was verantwoordelijk voor de aankleding van de vrouwelijke personage. En deed dat met verve. Last but not least: Sofitel Legend The Grand Hotel Amsterdam stelde speciaal voor ons een waanzinnige suite ter beschikking; daarmee was de basis gelegd voor een unieke scene. Bedankt allen voor jullie gastvrijheid en het mede mogelijk maken van dit tot de verbeelding sprekend videomateriaal!

Aston Martin DB11 - The Night Out

Succesvol zijn loont. Maar wat voor zin heeft het om keihard voor uw succes te werken als u niet geniet van het rendement? In deze classy video met stijlvol aangeklede personages en een hagelnieuwe Aston Martin DB11 in de hoofdrol, hebben we een duidelijke boodschap. Speciaal voor eenieder die zich het kan permitteren om maximaal te genieten van luxe, snelheid en sensatie, maar het (nog) niet doet. Passion is not to be awaited, you should hunt it down. And we've got the ultimate tool to do so: the Aston Martin DB11. De DB11 is een toonbeeld van Brits raffinement, gegoten in een hypermodern en technisch geavanceerd maatkostuum. Het weergaloze design is grotendeels gebaseerd op rekenkundige principes voor een ideale luchtstroom en verhoogde stabiliteit. Toch is de elegant gestileerde carrosserie evengoed onmiskenbaar een Aston Martin. Deze DB11 Launch Edition is nu verkrijgbaar bij Prins Esclusivo!