Maserati Levante S video_0002_Schermafbeelding 2016-09-02 om 16.01.43

Video: Maserati Levante op de Veluwe

We gaan ervan uit dat we de nieuwe Maserati Levante in de toekomst hoofdzakelijk op het asfalt gaan tegenkomen. Toch verlieten wij, net als de Italiaanse sportwagenfabrikant deed bij het ontwerp van dit model, de gebaande paden bij het produceren van deze video. Juist om te kijken of de auto daar ook tot zijn recht komt.

In het hart van de Veluwe maakte team Prins kennis met het oogverblindende design en de minstens zo indrukwekkende rijeigenschappen van de Levante S. Maserati’s nieuwste aanwinst is er één van de buitencategorie: hoe langer je ernaar kijkt, hoe mooier dat hij wordt. Niets verraadt dat dit de eerste crossover SUV ooit is van het befaamde merk. Wat ons betreft is het dan ook zeker niet de laatste!

Een groter compliment kunnen we de Maserati Levante niet geven. Bent u, na het zien van de beelden, ook warmgelopen voor de charmes van deze bijzondere drietand? Goed nieuws: hij is nu uit voorraad leverbaar bij Prins Esclusivo!

Bekijk de video hiernaast of op ons Youtube kanaal>

Maserati Levante S - direct leverbaar bij Prins Esclusivo

We gaan ervan uit dat we de nieuwe Maserati Levante in de toekomst hoofdzakelijk op het asfalt gaan tegenkomen. Toch verlieten wij, net als de Italiaanse sportwagenfabrikant deed bij het ontwerp van dit model, de gebaande paden bij het produceren van deze video. Juist om te kijken of de auto daar ook tot zijn recht komt. In het hart van de Veluwe maakte team Prins kennis met het oogverblindende design en de minstens zo indrukwekkende rijeigenschappen van de Levante S. Maserati’s nieuwste aanwinst is er één van de buitencategorie: hoe langer je ernaar kijkt, hoe mooier dat hij wordt. Niets verraadt dat dit de eerste crossover SUV ooit is van het befaamde merk. Wat ons betreft is het dan ook zeker niet de laatste! Een groter compliment kunnen we de Maserati Levante niet geven. Bent u, na het zien van de beelden, ook warmgelopen voor de charmes van deze bijzondere drietand? Goed nieuws: hij is nu uit voorraad leverbaar bij Prins Esclusivo! www.prinsesclusivo.nl