• RP4_7325
  • SD9_8099
  • RP4_7374
  • SD9_8134
  • RP4_7380
  • RP4_7288

rijtrainingen

Als Prins Esclusivo klant heeft u vanzelfsprekend passie voor auto's en ongetwijfelt ook voor autorijden. Maar durft u er alles uit te halen? Uw auto is immers uw trots en daar bent u zuinig op. De trainingen van onze trouwe partner GP-Elite laten u kennis maken met de limiet. Ze laten u voelen waar de grens ligt door daar rustig en gecontrolleerd naar toe te werken. U volgt straks exact de ideale lijn, weet precies wanneer u moet remmen en gas moet geven. Een perfect genomen bocht is het ultieme genot voor elke enthousiaste rijder. Liever niet met uw eugen auto? U heeft de mogelijkheid een geprepareerde auto te huren. 

asdasd

Agenda

Onder begeleiding van onze professionele trainers leert u uw sportieve auto over de mooiste circuits van Nederland en België te sturen. Aan het einde van de dag bent u in staat om snel, vloeiend en beheerst over het circuit te rijden en weet u moeiteloos de ideale lijn te vinden. De focus van deze training ligt in eerste instantie op het vinden van de ideale lijn op een nieuw circuit en de specifieke rijtechnieken voor de betreffende baan. U rijdt op circuits waar nationale en internationale wedstrijden gereden worden, en die geliefd zijn bij professionele coureurs. De circuittraining 2 wordt gegeven op de circuits van Zandvoort, Assen, Zolder (B) en Mettet (B), en we hanteren een open pit lane! Dit garandeert maximale rijtijd en optimaal plezier van uw exclusieve bolide. Elk van deze circuits heeft een uniek en eigen karakter waardoor iedere Circuittraining 2 weer een nieuwe, spectaculaire belevenis is. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse Trackday te rijden, hierbij kunt u gedurende de rijtijd zorgeloos genieten van uw sportieve bolide!
18 april Bochtentraining Lelystad Inschrijven 
18 april Circuittraining 1 Lelystad Inschrijven 
18 april Circuittraining 2 Trackday Lelystad Inschrijven 
29 april Circuittraining 2 Trackday Zandvoort (avond) Inschrijven 
18 juni Circuittraining 2 Trackday Mettet (B) Inschrijven 
25 juni Karttraining Veldhoven Inschrijven 
8 september Circuittraining 2 Trackday Zandvoort (avond) Inschrijven 
27 september Rijvaardigheidstraining Lelystad Inschrijven 
27 september Bochtentraining Lelystad Inschrijven 
27 september Circuittraining 1 Lelystad Inschrijven 
6 oktober Circuittraining 2 Trackday Zolder (B) Inschrijven 
3 december Circuittraining 2 Trackday Zandvoort Inschrijven 

Rijvaardigheidstraining:

Deze training zou iedereen met een rijbewijs eigenlijk een keer gedaan moeten hebben, en bestuurders van een exclusieve bolide met veel vermogen al helemaal! Op een speciaal daarvoor ingericht terrein bieden we u 10 verschillende oefeningen om uw rijvaardigheid naar een hoger niveau te tillen. Op een veilige en leuke manier leert u uw exclusieve auto te temmen onder allerlei uitdagende omstandigheden. Remmen op droog en nat wegdek, bochtentechniek, het corrigeren van onder- en overstuur, uitwijkmanoeuvres, een slalomcompetitie, en nog veel meer leerzame onderdelen komen uitgebreid aan bod. Het resultaat is een hoge mate van inzicht, veiligheid en vertrouwen ongeacht de omstandigheden of de auto.

Lees verder: http://gp-elite.nl/gp-drive/rijvaardigheidstraining.html

Kosten:
Inschrijving training:                                    € 399,-
Tweede bestuurder:                                    € 49,-
Toeschouwer:                                                 € 39,-
Verzekering (optioneel):                           € 119,-
 

 

Bochtentraining:

Alles draait om bochten. Rechtdoor het gas intrappen kunnen we allemaal, maar het verschil zit ‘m in de bochten. Een perfect genomen bocht is het ultieme genot voor elke enthousiaste rijder en een must om het maximale uit uw exclusieve auto te halen! De Bochtentraining legt de fundering om dit optimaal te leren beheersen, op de openbare weg of op het circuit. Deze basis is cruciaal voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van sportief rijden!

Lees verder: http://gp-elite.nl/gp-drive/bochtentraining.html

Kosten:
Inschrijving training:                                    € 399,-
Tweede bestuurder:                                    € 49,-
Toeschouwer:                                                 € 39,-
Verzekering (optioneel):                           € 139,-

Circuittraining 1:

Gevorderde rijtechnieken en ultieme wagenbeheersing, dat is waar het bij de Circuittraining 1 om gaat. Zodat u goed beslagen ten ijs komt als u in de toekomst wil gaan rijden op circuits als Zandvoort of Assen. Haal het maximale uit uw sportieve bolide en beleef de kick van een nieuwe dimensie in snelheid en controle. Slijp uw rijtechnieken fijn en geniet optimaal van de diepgang van uw auto.

U leert hoe u veilig, snel en beheerst ronde na ronde aflegt en waar u hierbij op moet letten. Niet alleen komen basistechnieken aan bod zoals de ideale lijn, maar ook gevorderde rijtechnieken afgestemd op het niveau van de rijder. Denk hierbij aan zaken als trail braking (de bocht in remmen), heel & toe (ook wel sideflippen genoemd) en het rijden van de ideale lijn zonder pylonen. Dit allemaal met als doel om gecontroleerd nog sneller te kunnen rijden onder alle omstandigheden, of het nou regent of droog is.

Lees verder: http://gp-elite.nl/gp-circuit/circuittraining-1.html

Kosten:
Inschrijving training:                                    € 399,-
Tweede bestuurder:                                    € 49,-
Toeschouwer:                                                 € 39,-
Verzekering (optioneel):                           € 139,-

Circuittraining 2 / Trackday:

Onder begeleiding van onze professionele trainers leert u uw sportieve auto over de mooiste circuits van Nederland en België te sturen. Aan het einde van de dag bent u in staat om snel, vloeiend en beheerst over het circuit te rijden en weet u moeiteloos de ideale lijn te vinden.

De focus van deze training ligt in eerste instantie op het vinden van de ideale lijn op een nieuw circuit en de specifieke rijtechnieken voor de betreffende baan. U rijdt op circuits waar nationale en internationale wedstrijden gereden worden, en die geliefd zijn bij professionele coureurs. De circuittraining 2 wordt gegeven op de circuits van Zandvoort, Assen, Zolder (B) en Mettet (B), en we hanteren een open pit lane! Dit garandeert maximale rijtijd en optimaal plezier van uw exclusieve bolide. Elk van deze circuits heeft een uniek en eigen karakter waardoor iedere Circuittraining 2 weer een nieuwe, spectaculaire belevenis is. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse Trackday te rijden, hierbij kunt u gedurende de rijtijd zorgeloos genieten van uw sportieve bolide!

Lees verder: http://gp-elite.nl/gp-circuit/circuittraining-2.html

Kosten:
Inschrijving training:                                    € 499,-
(incl. 1 uur privé instructie, theoriesessie, hospitality en lunch)
Tweede bestuurder:                                    € 125,-
(incl. 1 uur privé instructie, theoriesessie, hospitality en lunch)
Inschrijving Trackday:                                  € 399,-
(incl. hospitality en lunch)
Tweede bestuurder Trackday:                 € 49,-    
(incl. hospitality en lunch)
Toeschouwer:                                                 € 39,-
Verzekering (optioneel):                           € 199,-

Karttraining

Altijd al eens in een race-kart willen rijden? Op de mooiste outdoor kartcircuits van Nederland vindt de GP Karttraining plaats. Voor elke rijder staat een fabrieks-racekart klaar met een Rotax 125 cc motor. Deze karts halen een topsnelheid van maar liefst 130 km/u dankzij een vermogen van 28,5 pk! Het stuurgedrag is zeer direct en de grip is onwerkelijk. U zit zeer dicht bij de grond waardoor de snelheidsbeleving enorm is. Naast ontzettend leuk is de Karttraining uitermate leerzaam voor elke coureur en iedereen die het maximale wil opzoeken op de auto-circuits.

Lees verder: http://gp-elite.nl/gp-karttraining/karttraining.html

Kosten:
Inschrijving training:                                    € 775,-
(incl.  privé instructie, theoriesessie, hospitality en lunch)
Tweede bestuurder:                                    € 49,-
(incl.  privé instructie, theoriesessie, hospitality en lunch)