Rolls-Royce Wraith

Rolls-Royce Wraith

Model
Wraith
Type
6.6 V12 | Inspired By Music | Starburst headliner |
Kleur
Zwart
Transmissie
Automaat
KM Stand
28.833 km
Bouwjaar
2015
Brandstof
Benzine
Garantie
6 Maanden

Rolls-Royce Wraith 6.6 V12 | Inspired By Music

Het summum op het gebied van stijl, power, luxe en raffinement verenigd in één magische machine: de Rolls-Royce Wraith. Een auto waar kosten noch moeite gespaard zijn om het allerbeste resultaat te leveren. Omdat dat het enige is dat telt.
Eigenlijk kunnen we de Wraith helemaal geen auto meer noemen. Het is een eersteklas concertzaal voorzien relaxfauteuils zo comfortabel dat de koning er zijn troon zonder blikken of blozen voor zou willen afstaan. Met de term kasteel op wielen zouden we de Wraith echter tekort doen, daar is hij simpelweg te gestroomlijnd voor. Iets dat u zeker moet opvatten als een groot compliment!
De link naar de concertzaal maken we overigens heel bewust. Niet vanwege de interieurruimte, maar omwille van de uitvoering. Het betreft hier namelijk een heuse Wraith Inspired by Music. En daarmee is de toon gezet.

Exterieur

Mocht Batman zijn vleermuizenpak aan de wilgen hangen, dan hebben we hierbij alvast een waardig opvolger voor zijn huidige vervoersmiddel gevonden: een in het zwart gegoten Wraith lijkt immers de meest voor de hand liggende keuze als de indrukwekkende, maar duidelijk minder gesofistikeerde Batmobile het veld zou moeten ruimen.
Zeker in dit duistere maatkostuum, toont de reusachtige coupé van Rolls-Royce zich krachtig, elegant en mysterieus tegelijk. En daarmee is dit model, voorzien van een originele ‘Commissioned Collection External Paint’, het perfecte verlengstuk voor een uitgesproken personage als Bruce Wayne.
Enorme velgen met zwarte inleg accentueren het ondoorgrondelijke karakter van de high class 2+2. En bij geen enkele andere zwarte auto kan het contrast met chromen delen zó overweldigend zijn als bij een Rolls-Royce, met dank aan de imposante grille: een karakteristiek die prachtig verweven is met de historische identiteit van het Britse topklasse merk.

Interieur

Over identiteit gesproken: dat een Rolls-Royce in veel opzichten de omgekeerde wereld lijkt in vergelijking met al het andere dat momenteel de fabriekshallen uitrolt, wordt wel erg letterlijk wanneer u wilt instappen. Met deze auto zou het eerder opvallen als het portier niet door een ander wordt opengehouden dan wel. Alsof de bouwers alvast rekening hebben gehouden met eventuele butlers en/of hotelpersoneel. In de ruim 450 uren die worden besteed aan de fabricage van één Wraith, hebben de vakmensen duidelijk de tijd genomen om ook dáár over na te denken.
Zitten in de coupé is als hemel op aarde. De sterren in het dak schitteren u tegemoet op een manier zoals u doorgaans alleen bij een heldere nacht middenin de woestijn ervaart. Wij prefereren echter de Rolls als plek om de avond door te brengen. Het liefst zoevend over het asfalt, uiteraard…
Voorts wordt u binnenin de Wraith omgeven door zwart leder en materialen van de hoogste kwaliteit, afgewerkt in Black en Copper. Laatstgenoemde houdt verband met het koperdraad dat wordt gebruikt in het hoogwaardige Bespoke audiosysteem. We zeiden het al: een eersteklas concertzaal. Maar dan wel eentje die wordt gedirigeerd door een 632-koppig symfonieorkest, verdeeld over een 12-stemmig koor in V-opstelling. Beschouw deze tekst gerust als entreebewijs voor onze showroom.

Met vriendelijke groet,
Prins Esclusivo


Deze auto leasen of financieren?

In samenwerking met AFIC, specialist in financieringen en verzekeringen, kunnen wij voor u een passende financiering realiseren. Met een financial lease kost het u geen liquiditeit en profiteert u van vele (fiscale) voordelen.

Zakelijk
Particulier
Aanschafprijs
BTW
Leasebedrag
Slottermijn
Opnieuw berekenen

Dit is een BTW auto. Bij aankoop betaald u zelf de BTW en kunt u de aanschafprijs exclusief BTW financieren.

Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem